Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    No já bych byl opatrný protože některé informace z Číny svědčí že virus může zaútočit opakovaně  to by už neumírali žádní doktoři nebo sestřičky starající se o infikované pacienty nejen v Číně ale i v Itálii.

    • Může , a taky může mutovat , a taky v tom Wuchanu ani neodešel , to se tak dělá a zejména soudruzi s tím mají velké zkušenosti , tak si připravte mávátka "S wuchanskými netopýry na věčné časy" na tribunu dejte Tvrdíka - to je skutečně náhrada za Prymulu , pravý krizový manažer - ten uved do krize na co hráb .Můžete podpořit výstavbu převýchovných táborů na polí agrofertu  , na bráně třeba nápis "řepkou ke svobodě" čí "komunistická China náš vzor" , jo a vyhlídněte si vrbu kdyby nahodou nepřišel acylpyrin z Číny ať můžete okusovat kůru.

  • mun.go

    To že mají imunitu ještě neznamená že namohou virus přenášet.

    Takže by měli přicházet do styku výlučně jen zase s imunními jednotlivci.

  • Konečně přestal Pavel Jégl štvát proti Andreji Babišovi teď čeká až na něj příjde řada na každého hajzlíka jednou dojde a u nás se na takové věci nezapomíná...

    • Karel

      Já si naopak přeji aby štval proti Panu Babišovi a dělal mu tím neplacenou reklamu, a zvyšoval preference. Podobně jak to dělají někteří "antikomunisti" kteří útoky na ně jim zvyšují preference.        

      Vemte si východní země Amík na ně neútočil jako na Severní Koreu nebo Vietnam a systém se zřítil vlastní vahou. To stejné nyní čeká pře byrokratizovanou postkomunistickou Evropu či  Ameriku.

      • soudruhu Karle, ta předpověď o zřícení kapitalismu a demokracie v USA se vám krapet vleče, vy komunisti už zhruba 100 let blekotáte to samé a pořád ten konec nějak nepřichází...

        • Karel

          Pochopil jste co jsem napsal přečtěte si to ještě jednou a pomalu Amerika i Evropa se změnila a to značně směrem doleva "neokomunisté" 2 % Američanů vlastní převážný majetek.

           USA to už je méně(díky požírání konkurence a oslabování střední třídy která něco vytvářela) než je okresních tajemníků a méně střední třídy než ve "více kapitalistické Číne" a mají větší daně(podnikatelé) než u nás nebo Rusku. V Americe rozdávali peníze na potravinové poukázky už před Koronavirem asi 50 miliónů pobírá nějaké dávky a pokud nezmění chování(Koronavirus to uspíší) tak je může čekat i vyjmečný stav a občanská válka.

        • předběhnout imperialisty , držet krok , neztratit stopu🙂

    • Pavel.Jegl

      To má být vyhrůžka?

      Čím vlastně vyhrožujete, Mirku?

      Jinak vás musím upozornit, že Babišovi med kolem huby mazat nebudu.

      https://finmag.penize.cz/kaleidoskop/413409-koronavirus-kdo-zpusobil-ze-sam-nacelnik-vydaval-tak-zvracene-rozkazy

      • Jégl nelze mazat med kolem huby neb sudruh zo Slovenska má taký strach o svoju papulu že ani med nechce😉Ty vogo to jsou hrdinové ,ještě je tady druhá možnost že je v karanténě a lže jako když ti.... , teda sory  ako je naučený.Ještě chybí ten jezevec z Vysočiny co má virozku PRC už 7 let a odchytili ho v oboře v Lánech😉Abychom byli spravedlivý Pekarová taky nic moc ale tu by mohlo omlouvat že je žena.

        • O vládě víme a píšeme hodně. Ale chraň nás Bůh před takovou ubohou opozicí, kterou máme. Moc bych si přál chytrou, dělnou výkonnou opozici. 

          Jenže když začne pan Kalousek ohnivě kritizovat pomoc OSVČ jako výsměch a vzpomeneme si jak řádil on, když měl moc, když poslouchám nemastného pana Fialu a sly#ím mírně hysterickou a hesel plnou paní Pekarovou, tak už to nevytrhne ani marihuanou nasáklý Bartoš. Sám se tedy ptám, kdo má tedy šlapat Babišovi na paty? Letná? 

          Jeden za 18, druhý bez dvou za dvacet, říkával babička. Hezký den

          • na to pane já kašlu , at se třeba sežerou , ale chci okolo sebe pokud možno zdravé lidi a dobré životní prostředí  a normální stát , ne prostředí komunistického Mostecka či Ostravska aplikovanou na 10 mega obyvatel (třeba Wuchan)

            • Tak to asi budeme chtít všichni. 

  • V podstate uplne stejne , vcetne toho ock. prukazu jako klsicke ockovani proti treba nestovicim. Tenhle mutant je prilis novy. Proto nahani takovou hruzu. Mozna ze uz tady v dejinach byl , zautocil, potom ustoupil a nyni se upraveny znovu vynoril. Casem se podda. Na svete jsou ruzne choroby a ockovani proti nim. Ne vsechny sera se pouzivaji , protoze ty choroby nejsou aktivni. Obrna napriklad. Des a hruza jeste v prvni polovine 20 stoleti. Nyni uz temer vymycena. Lepra v nekterych castech sveta , ne tak vzdalenych. Rumunsko napriklad. Izolovano tam , dalsi opatreni se nekonaji. Tenhle Covid 19 se take zklidni. Je tady 3 4 mesice . Uplna novinka ktera o sobe dava vedet. Nic vic. Proc si vybira urcitou cast populace a misto kde bude silneji utocit zatim neni znamo. Italie , Spanelsko, Francie , New York - vsechno ma blizko k mori ... Muze tam byt nejaka souvislost ? Urcite vetsi koncentrace obyvatel a jejich " zvyky " , dejme tomu. Objimani, uzky kontakt mezi sebou vubec. Ruzne epidemie provazi lidstvo od dob snad jeho nejakeho vzniku. Tohle je dalsi z nich v poradi. Zakratko se uklidni a zanikne. A za nejaky cas prijde dalsi. Je jen otazka za jak dlouho a kde ziska to dalsi zivnou pudu k propuknuti.
  • Zcela mimo téma - znáte někdo zaručenou fintu, co udělat, aby se nemlžily brýle, když nosíte roušku..?


    • mun.go
      • Děkuji -  vyzkoušela jsem...

        Např. pěna na holení vůbec nezabrala...☹️

    • Pavel.Jegl

      Kdysi jsem v období říjen/listopad používal ve starém fordu na přední sklo speciální saponát. Ale proti orosení fungoval i jar, anebo jiný podobný přípravek. Prostě umýt saponátem a vyleštit. Vlhkost se na takové ploše neudrží a sklo se neorosí. Anebo zakoupit speciální nano-přípravek.

    • Tak s tím mám také problémy. Trochu se to zlepší když vdechuji a vydechuji pouze nosem.

      • Díky vám pánové...

        Vyzkouším ten jar...

        🙂

        • při potápění si tam plivnete , ale v téhle době to asi nebude in a žádoucí😱

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit