Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okolo 500 korun, není to tak drahé. Pokud by se vám to ale zdálo moc, tak tiskové struny do 3D tiskárny můžete koupit i v metráži https://www.nc.cz/3d-tiskarny-tiskove-struny_c1445311.html

  • Není to hodně drahé pak? Na kolik tak přijde cívka kde je kilo? 

  • Je v nich rozdíl že? Já jsem si taky myslel, že je struna jako struna ale není. Zabralo to nějaký čas, než jsem našel obchod, kde se dají koupit kvalitní tiskové struny. Kupuji je teď většinou po cívkách, kde je 1 kg. 

  • Koupil jsem 3D tiskárnu do firmy na tisk atypických součástek, které je problém sehnat. Ale věřím tomu, že tohle prostě půjde dál Nevíte někdo, kdo by měl se 3D tiskem zkušenost, kde koupit kvalitní tiskové struny? 

  • 3d tiskárny jsou podle mě naprosto skvělé! Například já, abych nevyčníval jsem si jednu domů z webu https://eshop.sharplayers.cz/ pořídil, ale nemohu si vynachválit.  Za mě je to určitě budoucnost. Nemyslím si teda, že je to blízko, ale budoucnost to určitě je.  Jen za poslední léta, jak se 3d tisk posunul. Jsem ohromen a potěšen.

  • Já jsem se dostal do nemocnice v Českém Krumlově tam jsem byl 14 dní protože lékařka co mne ošetřovala nevěděla co se mnou tak mne strčila do Českých Budějovic, tam jsem byl jako pokusný králík a protože po 14 dnech se mnou nevěděli co dál tak zase zpátky do Českého Krumlova, tam jsem byl dalších 14 dní a potom mne ošetřující lékařka Dragounová vyhodila jako simulanta. Tato lékařka nepoznala, že mam zánět slepého střeva. Scházelo málo a bylo po mně, nebyl jsem schopen ujít ani 100 m jak mi bylo zle. Předtím jsem sportoval a nebyl pro mne problém uběhnout 10 km když jsem běhal republiku. Někdo chce tisknout nějaké orgány ve 3 D když lékař nerozpozná slepé střevo? Takto bych mohl pokračovat v dalších případech co máme lékaře za magor......Pouze řeči a chujoviny co zde píšete.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit