Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak o těchto městech se ví, že je tam velký smog. Já bych ve městě nemohla bydlet ani za nic. V létě je tam strašné horko a přes zimu smog. To si tam radši jednou za čas dojedu, když něco potřebuju. I když bydlíme na vesnici, tak jsme si stejně pořídili čističku vzduchu ze Vzdušínu, protože viry, bakterie a prach létají ve vzduchu i na vesnici :-) .

  • Nedojedl

    O svátcích jsem prodělal onoho covida a zůstal mi po něm otravný kašel. Minulý víkend jsem byl za rodinou na vysočině a po kašli ani památky, nepamatuji si že bych jedinkrát zakašlal. Po navrátu do Ostravy jsem při parkování auta do garáže dostal záchvat kašle, že jsem myslel že vyplivnu plíce. Ten vzduch tady stojí vážně za velký hnědý a to je mi 36. Víte, stačí se podívat na nejmenované mapy a satelitní snímky od kterých sousedů se nám to ten bordel tady táhne a hned máte jasno, ale krowky mají dobré...to se musí nechat.

  • akorát je otázkou, jestli bych chtěl žít v Tromso za polárním kruhem - zima, krátké nebo naopak zase příšerně dlouhé dny půl rok co půlrok, tam mají zase deprese největší podíl na sebevraždách, bych tak hádal.. Ostrava se hodně zlepšila v tomhle díky emisním povolenkám pro ocelárny, i co do vzhledu. Karviná je příšerná, Havířov do jisté míry taky..Každopádně bychom se měli posouvat dále, abychom se z toho žebříčku dostali úplně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit