Mozek funguje jako stroj času. Drží nás 15 sekund v minulosti
-
A ještě jedna vtíravá otázka týkající se lidského mozku-pokud lidský mozek funguje s 15-ti vteřinovým spožděním,jak je možné,že je člověk ještě na živu?Podle mě je autor článku tak trochu mimo mísu.Nepochopil komplikovanost výsledků výzkumu a možná vědci špatně prezentovali výsledky své práce.Spíš ta první varianta,když se nad tím tak zamýšlím.Nebo že by-"Ty vole,tygr mi žere nohu!Co teď?Mám zdrhat?"😁
-
-
Spíš jste vy nepochopil, jak to funguje. Není divu, když vás v hodinách češtiny na ZŠ nedokázali naučit, že máte dělat mezery za tečkami a čárkami, a že číslice nemají koncovky.
-
-
Když si doma pustím gramofon,mé uši slyší zvuk o 15 vteřin později než jehla dojede na drážku kterou vidí mě oči?Daní vědci by měli spálit své diplomy a jít třeba makat někam do fabriky.Tam by jim došlo,že počůrat se u linky a všimnout si loužičky pod sebou po 15 vteřinách je otázka daleko existenciálnější,než výzkum podmíněné krátkodobé paměti.No ale co já mám do toho kecat,jako nediplomovaný svářeč ve fabrice na technologické kontejnery pro plynárenský a palivový průmysl...muhehe!
-
Jistě, je to asi možné. Jen si neumím představit, že bych se dotknul žhavého předmětu a teprve po 15 s by mi mozek dal informaci, že to pálí.
-
-
Tak na tohle máme automatické reakce, které obcházejí mozek ,svaly cuknou dříve, než vám dojde, že to pálí. Spíše se ptám, jak je tedy možné, že chytnu míč, nečekaně hozený, když dle nich už dávno letí 15 sekund před tím, než jej vědomě uvidím a nebouchne mne do hlavy? A co boxeři, to by pak tyto zápasy ztrácely smysl, jen bych s překvapením registroval rány do hlavy, nevědíc odkud. Tohle je jasný pomýlený výsledek výzkumu, nebo jen vadná interpretace výsledků.
-
-
Jo, jasně. Jen to prosaďte, páni "vědátoři", a všechny výpovědi u soudů na světě rázem padnou pro nedůvěryhodnost.
Děsí mě, když vidím jací "vědci" se živí z našch peněz - a že jich je čím dál víc...