Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak na lepší hladinu testosteronu? Máte někdo zkušenost s přirozeným úbytkem tohoto hormonu? V poslední době totiž už nějak moc nemám chuť na sex a řeknu tedy, že mě to docela dost trápí.

    • Byl jsem také v takové situaci a není to nic příjemného co? No ale já jsem to začal řešit opravdu brzo, takže se mi podařilo celkem rychle zase dostat do normálu. Podařilo se mi sehnat tablety pro muže, které zvyšují hladinu testosteronu, ale i celkově libido od https://www.amarex.cz/ jejich přípravek Amarex Men Komplex

  • Co dělat se ženou, která tak nějak úplně ztratila zájem o sex? Jak ji zase pořádně navnadit? Nebaví mě se pořád dokola doprošovat a navíc mě to ani nebaví, když vidím, že o o nemá zájem... Jak z toho ven? 

    • Naprosto vám rozumím a vím o čem mluvíte. Měl jsem tohle doma s manželkou taky tak, a když se pak máte pořád doprošovat, tak to opravdu člověk přestane bavit. Proto já mohu doporučit vyzkoušet jí koupit https://www.flagranti.cz/flagranti-premium-libido-women-kapsli-p-25173.html Mé ženě to pomohlo a máme zase spokojený sexuální život. 

  • Také bych chtěla, abych zase zažila to správné a pořádné vzrušení. Jak mít zase tu správnou a pořádnou chuť na sex? 

    • Musíte odstranit příčiny. Proč se tak stalo, že najednou nemáte na sex chuť? Já mohu z vlastní zkušenosti říct, že to není nic příjemného pro ženu, ale ani pro pár celkově. Podařilo se mi to ale vyřešit díky tomu, že jsem si sehnala prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. 

      • No není to vůbec příjemné, ale jestli se vám to podařilo vyřešit díky práškům, tak mi můžete poradit na jaké se podívat? 

        • Jo podařilo a musím vám říct, že to je takové docela dost velké štěstí v mém životě. Už jsem pravidelným uživatelem https://supererekce.cz/6-fly-pro-zeny bez nich totiž sex nestojí za nic, ale když si je vezmu, tak se dokážu zase neuvěřitelně vzrušit a cítím to správné napětí. 

  • Žádné rozdíly mezi pohlavími neexistují, a proto neexistuje žádné vzrušení, hlavně ne u žen. Už vůbec neexistuje žádná šance, že by muži mohli něco poznat. Používejte výhradně pohlavně citlivý jazyk a slovo samoživitel. Feministky vůbec nejsou žádná i d i o t s k á parazitická paka. Nejsou slabomyslné a už vůbec nejsou nijak z a s r a n é. Ženy jsou lepší než muži ve všem. Zařiďte to!

  • Chemie mezi mužem a ženou funguje a není všeobsažná. Ve hře jsou další vlivy, některé nedokážeme ani pojmenovat. I neznámo přitahuje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit