Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to snad tak? Lékař by nepoužil slovo "svinstvo". Zřejmě to bude jen nějaký obrozenec :-)

  • No výborně! A co takhle zkusit ten dyethylamid kyseliny lysergové preventivně, než úplně zblbnu? :-)

  • Je to hrozné, když tohle někoho potká. Sám to moc dobře vím, protože to řešíme v rodině s dědečkem. Teď nám s tím trochu pomáhá alespoň sos tlačítko pro seniory https://www.smartomat.cz/smartomat-sos-tlacitko-pro-seniory-smt03/ Díky tomu máme alespoň klid, že ho kdykoliv najdeme. 

  • lysergamid se u nás kdysi vyráběl,je to hodně složitá synteza z rostlinného alkaloidu,tuším že má pět kroků a jde se přes azid,takže spustit výrobu by šlo.Cena bude vysoká,ale na druhé straně je tu velká terapeutická šíře.Vojensky by ty mikrogramové dávky byly taky zajímavé,ale asi tam bude něco špatně,protože vojensky se používají piperidyl a chinuklidylbenziláty,možná i glykoláty,jsou však země,které sází spíš na deriváty fencyklidinu.U nás existoval benzilát Benactyzin,ale u feťáků si oblibu moc nenašel,nebo o tom nevím.Vůbec je zvláštní,že feťáci o halucinogeny moc nestojí.

    Takže-Alzheimer= dědek úplně mimo ,mluví a dělá blbosti.Pod vlivem LSD bude mít halucinace,takže bude úplně mimo a mluvit a dělat blbosti,ale řekne se,že to je tím LSD,jinak je dědek zdravý.No,i tak se dá léčit.

  • MartinZikmund

    Vy jste lékař?

  • Drogy jsou svinstvo. Naopak alkoholické nápoje v kvalitním provedení a v přiměřeném množství jsou vlastně zdravotními nápoji. Totéž cigareta z dobrého tabáku. Zásada přiměřenosti zde platí dvojnásob. Nelze pít denně 25 prazdrojů a vykouřit 60 cigaret. Piv méně než deset a cigaret též méně než deset. Pak lze hovořit o zdravém účinku alkoholu a tabáku na lidský organismus. Pokusy s LSD se nekonají první rok a přesto nebo právě proto se někteří vykukové z pirátského prostředí snaží vzkřísit propagandistickou mrtvolu, která měla glorifikovat účinek drog LSD, marjánky, koksu atd. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit