Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No právě jsem se  s tiskovky dověděl že Američani jsou  připraveni dodat lék  tak nevím jek ho mohli tak rychle vyvinout.

  • Pan Babiš má pravdu, blbnou je havloidní panikáři!

    Šířit poplašný zprávy mají ve svý RUDÝ krvi!

    • ...ve svý rudý krvi...

      Tak, nejen tu, mají koblihářovi vlezdoprdelkové s rudou stranickou knížkou...

      Ostatně -  kdo jsou havloidní panikáři...?!

  • Na ČT24 je právě tisková konference - téma : koronavir...

    Kobliháře jsem vydržela poslouchat celé 3 minuty - déle to nejde, pokud chci udržet žaludek v klidu...

    Vykřikuje, že je Čech, ale jeho kňouravá " Českoslovenština " se vážně nedá poslouchat...

    A navíc se zcela nesmyslně rozčiluje...




  • I v této oblasti se jasně ukazuje moc médií. Globální šílenství bez reálného základu, ale média mají svůj kus krvavého masa. 

    Nepodařil se Valentýn, tak zbohatneme na koronaviru! Slabší povahy se vrhnou na regály a vykoupí ležáky!! Bezva, mnou si ruce obchodníci.

    Proč tak nešílíme z tisíců mrtvých na silnicích denně, ze spousty mrtvých denně na civilizační choroby??? Svazáci z ČT 1 by měli jít sedět i se Seznamem za šíření poplašné zprávy.

    Ano, virus existuje, ano, může nás zasáhnout a ano, dokonce se může stát, že mu i někdo podlehne. To je možné. Jeden z mnoha nepříjemných okamžiků každý den. 

    Vědci by měli hledat sérum proti lidské blbosti a hamižnosti. 

  • Hysterie okolo celého slavného koronaviru dosahuje nebetyčných výšin. Minulý týden jsem vezl autem jednu známou a celou cestu mlela s prominutím kraviny jak moc se to šíří, jak je to strašné a jestli taky sleduju televizní zprávy. Odpověděl jsem ji že na blbosti nemám čas. 

    Dnes jsem byl u zubařky a celou hodinu co mne mučila na křesle, žvanila o koronaviru, jak jsou vyprodané obchody jak budem všichni v karanténě a jako bonus tam vpadli nějací dva její asi kolegové a místo aby se věnovala mému ošetřování polovinu času s nima protlachala o koronavirové stupiditě. Chtěl jsem si z úst vytáhnout odsávačku a říct ji že dřív umřu stářím na křesle když mne nebude ošetřovat než na nákazu koronavirem.....😯

    • Proč by měla být lékařka méně hloupá, než všichni ti zmatkaři, kteří podléhají médiím? Ani jí se nevyhýbají hysterické reportáže. Jen v tom křesle se proti tomu člověk může ohrazovat méně, to je pravda. 

  • Takže nějací hlupáci vydali analýzu v které chtějí dokazovat, že nakažených více? Patrně jsou ti analytici nakažení debilismem. Skutečnost a analýza je vetšinou značně rozdílná.


    Pokud se prokáže, že koronavirus do Čína zavlekl nějaký zločinec, tak doufám, že bude v přímém televizním přenosu ze stadionu krutě popraven.

    • No - já osobně nevěřím čínským údajům o nakažených a mrtvých...

  • Kulichrach 15: ... "koronavirus" / 2019-nCoV / je nepochybně produkt "vědeckých laboratoří" ve službách americké armády.

    realista: ...Tomu bych věřil víc, že v tom má prsty Amerika ať chemtrailsy nebo jinak. Uvolnili v Číně jakýsi svůj virový hybrid s nadějí že v "lepším případě" ochromí populaci Číny ...

    Očividné plácání nesmyslů, ne nepodobné stejným tlachům v období rozšíření mandelinky bramborové po roce 1945 v Evropě, např.:

    - provolání karlovarské Krajské komise pro boj proti "americkému brouku" 19. července 1952,

    - eventuelně stejně hloupému titulku v bolševickém plátku (Rudé právo z 29. června 1950)  "ZMAŘÍME ZLOČINNÝ POKUS ZÁPADNÍCH IMPERIALISTŮ"...

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Pane Bože - do čehos to rozum dal!

     

    • Já k tomu mohu napsat akorát toto: Plány revanšistů zhatí naši Janakové zlatí.....

    • Máš pro dnešek v blábolech splněno, anebo tě tvůj řídící důstojník CIA nutí v oddělení propagandy a agitace k přesčasům?

      • .. řídící důstojník CIA ...

        Tvl. - to je síla...

  • Obchodníci, ti mají nyní žně. Kšefty se hýbou, to je panečku žrádlo. Novináři by měli ještě informovat o té naší chřipce asi takto: dnes se ve středočeském kraji objevili další případy chřipky, konkrétně se jedná o 158 případů a z toho tři pacienti zemřeli atd. To by se potom všichni pokadili strachy a koupili by i staré necky pro případ úkrytu před chřipkovými viry.

    • Bezva reakce, reálná a alespoň se člověk zasměje. 

  • Gorobilypes

    Nakažený můžete být i vy, ale nevíte o tom a jste jen roznašeč.Každopádně hysterie kolem toho je zbytečná.Přesně jak říkala Italská lékařka. Žádnou paniku a hlavně nekupujte předražené potraviny a lékařské vybavení.

  • Drazí spoluobčané, přežili jsme španělskou chřipku, tak přežijeme i tu čínskou chřipku. Netřeba se ničeho obávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit