Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Admsapa. Nevím, proč nemůžu na vaši reakci už odpovídat, tak to napíši tady. Mám takový dojem, že nedokážete současně číst a uvažovat. Pořád melete to svoje jako kafemlýnek. Mne vůbec nezajímá kdo, co, kdy a jak BYLO. Jen logikou věci potvrdíme nebo vyvrátíme nesmysly o znovu vzlétnutí z Měsíce zpět na zem. A až to podruhé v budoucnu BUDE, tak se panečku bude svět divit a vy červenat !
  • Mým rodičům i mým dětem jsem půl století říkal, že to sice byl zázrak přistát na Měsíci, ale až to uvidíme podruhé a VZLÉTNOU zpět na zem, tak budeme určitě chytřejší. Třeba se toho jednou dožijeme, ale prozatím to je velký podvod jak od USA tak i od CCCP. Fandím všem lidem co se na dobývání Vesmíru podílí. S úctou a tichou vzpomínku na celém světě pro ty, kteří při výkonu povolání obětovali život.
  • hUSA na Měsíci, největší podvod 20 století, tak se prostě FALŠUJÍ dějiny!!!! *8* *1*
  • Amíci si dávají druhý pokus se dostat na měsíc, ty první "vylhané" z atelierů v Hollywoodu
    z 60let minulého století jim nějak nevyšly ?! *1* *1*
    • Rusové nemohou přenést přes srdce, že Američani přistáli na Měsíci první a tak začali šířit pomluvy, že to bylp natočeno v Hollywoodu, zcela tak jak jsou sami Rusové zvyklí. Pro ně slova jako čest, morálka, pravda nic neznamenají. Jejich heslem je stále Leninovo, správně Uljanovovo "k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky".
      Kdo se o tyto věci blíže zajímá, tak chápe, že to přistání na Měsíci bylo reálné, i když samozřejmě nebyly všechny podrobnosti zveřejněny. Oni totiž během cesty a přímo na Měsíci spatřili věci, o nichž by nebylo vhodné veřejně hovořit.

      rusové také neříkají, že Gagarin sice jako první obletěl v satelitu Zeměkouli a přistál, ale že byl první kdo to přežil. Jeho předchůdci při pokusech zahynuli, třeba se upekli jako pes Lajka. Ale o tom se nehovoří. Zajímavé, že Gagarin později za záhadných okolností zahynul, asi moc viděl a věděl.
      • Admsap
        Mýlíte se. Rusové nikdy nezpochybnili přistání Američanů na Měsíci. Tak blbí opravdu nejsou.
        Pro rusofily: Ty lunární moduly a stopy amerických lunárních roverů na Měsíci jsou a budou ještě miliony let. To zrcadlo na Měsíc tam nedali žádní mimozemšťané, ale USA a SSSR. Ty zrcadla jsou na Měsíci čtyři. Jsou na místech přistání Apolla 11, 14, 15 a od sovětské automatické sondy Luna 21, ale přesto duševně slabší jedinci melou cosi o Hollywoodu. Hlupáci viděli film "Kozoroh 1" a mají jasno.
        Fanatismus hlupáků a nedostatek inteligence jim nedovolí vysvětlit ty americké stopy a lunární moduly na Měsíci, ale přesto zavile tvrdí nesmysly.
        • Admsap
          Nesouhlasem pravda nevzniká. Můžete nesouhlasit tisíckrát, ale to není argument!
          • Už mne štvete s těmi přiblblými žvásty o pravdě. Dejte vědět až to bude.
            • Admsap
              Vyvraťte mi ty přiblblé žvásty. Třeba ty americké lunární moduly na Měsíci a lunární rovery i se stopami.
              Pro vás to musí být jednoduché jak facka. Vždyť to jsou, podle vás, jen žvásty.
        • A to je právě ten vyšší Level. Zatím utajovaná záhada, proč věční rivalové USA a CCCP si navzájem 50 let kryjí záda. Jak říkám, až to uvidíme podruhé a hlavně že se posádka VRÁTÍ zpátky na zem, tak budeme chytřejší !! Každý má svůj život a svůj svět. Může si říkat co chce pokud nikoho tím neuráží.
          • Admsap
            Až to uvidíte podruhé? Bylo to k vidění pětkrát! Byly to lety Apolla 11, 12, 14, 16 a 17. Kolikrát tam Američané ještě musí letět abyste uvěřil, proboha?
            • Věřte mi, já s Vámi tady nesoutěžím a nevyvracím Váš názor. Až podruhé vyletí a přistanou na Měsíci - vzlétnou a přistanou na Zemi, tak bude zase o jednu lež na světě méně. Bude to barevné, autentické, jednoduché. Nic víc není podstatné.
      • Promiň, píšeš tady jako fundovaný člověk, ale musím ti napsat, že se mýlíš a málo jsi toho nastudoval. Tahle celosvětová Vesmírná politika je o hodně vyšší Level.
  • Někteří jedinci mají tou ruskou propagandou vymytý mozek až hrůza. Kdyby je Američani naložili do rakety a dovezli na na měsíc na Měsíc, tak tomu nebudou věřit. A jak víte, že Gagarin létal v družici kolem Země? Co když seděl někde na Sibiři u vysílačky a jeho hlas byl přenášen na družici, odkud se vysílal? A dokažte mi, že tak nebylo. *2*
  • A teď ti holyvůdští šašci tvrdí, že ve Vesmíru lítá auto, co američan to prolhanej netvor!
  • Jak příznačné pro Američany ( přesněji řečeno příslušníky USA). Když neměli na to postavit svoji vesmírnou stanici, tak se nejdřív vetřeli na ruský MIR, pak ho přejmenovali na ISS a teď zase odtáhnou. Vždycky to tak dělali, být na straně vítězů ( Trumpova vize úspěšnosti) až když je jasné kdo vyhraje, pak tam pobrat co se dá a budovat svoji velikou "demokratickou"" říši.
  • Dochází ma má skeptická slova: tam nahoře není nic, co bychom nezískali mnohem levněji tady dole a bez čeho by se celý svět klidně neobešel. Investovat do kosmonautiky znamená snížit investice do války, na kterou se očividně někdo už moc dlouho těší. Ani trochu z toho nemám radost, ale říkal jsem to už dávno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit