Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vetsi blbost jsem dlouho necetl. Nechut k plozeni se cloveka obecne vubec netyka. Obvzlaste potom urcitych etnik , pomerne huste zastoupenych take v ceske kotline. O soucasnem dovozu ze zamori ani nemluvim. Mozna to povede ke krizi u vyrobcu opalovacich gremu . Ty nepujdou tak na odbyt. 

    Ovsem ze by lidstvu hrozilo vyhynuti ?! Ti hrabe ne more !! 


  • A jakého máš na mysli stvořitele? Magora, který uplácal z hlíny bytost s duší Satana, ktera je ochotna pro majetek všechny vyvraždit? To že neznáš ve vesmíru jinou planetu se životem je jen tvoje osobní zkušenost.

  • Kolik to bludných teorií tu musíme ještě číst, než lidstvo uzná Stvořitele? Víme i z poznání dnešní vědy, že kdyby neměl platit jen jediný fizikální zákon, život na Zemi zanikne. Byl to snad výsledek evoluce, když neznáme v kosmu jinou planetu, kde je život jako zde a jak jde pak vůbec evoluci obhájit? Stačí na to pouhé přemýšlení, jenom že přemýšlení je proces a na to dnes mnoho lidí již nemá.

  • Nejsou-li spermie, je vajíčko na nic.

  • Omyl - aboriginals v Australii jsou přímými potomky klanu lidí, které nazýváme neandrtálci. Nejznámnější z tohoto klanu lidského pokolení byla a stále je tenistka Evone Goolagongová-Cawleyová. 

    Bylo to potvrzeno i genetickými testy, s jejichž zveřejněním se nesmyslně váhá. 

    Navíc - muži ostatních plemen lidstva (hlavně cromagnonci - Homo sapiens (sapiens) fossilis) se průběhem času s "neandertálkami" úspěšně  pářili, což vedlo k promíšení obou druhů člověka, až k převaze genetického kódu mladšího druhu Homo sapiens fossilis - navíc zde byl shodný počet chromozomů v genetické výbavě, i když s jistými odchylkami - nehledě na to, že cromagnonci byli pro ženské pokolení neandrtálců pravděpodobně přitažlivější.

    A k neplodnosti mužů vedou slipy a současná móda přiléhavých kalhot u mužů - spermie v šourku potřebují ke svému zdárnému vývoji podstatně nižší teplotu, než kolem 37 stupňů Celsia. To zaručovalo volné bambalání šourku v širokých nohavicích kalhot v minulosti, když už pomineme módu sukní. 

    Ostatně - slipy (obdobu dámských spodních kalhotek) a těsné nohavice, zdůrazňující křivky nohou nejen u žen, ale teď i u mužů, zavedli do módy právě mužští návrháři, co se homosexualitou ani netají - ani úbytek lidstva jim nevadí. Žijí totiž podle hesla "carpe diem" vágusů ze starověkého Říma...

  • Zvyšující se neplodnost a nechuť k plodnosti může vést i k našemu konci. Nejen neandrtálců. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit