Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je třeba gamblery veřejně prezentovat jako blbce.

    Novináři se již léta u nás posmívají manuálně pracujícím lidem a zesměšňují je - a to tito lidé vytvářejí nezbytné hodnoty, které často konzumují i ti, jejichž přínos společnosti je diskutabilní.

    Chytrý člověk nehází svoje těžce vydělané peníze do vcelku jednoduchého stroje, vybaveného programem tak, aby ho vždy okradl.

    Jsou ale i tací, kteří se domnívají, že program stroje znají a dokáží na něj vyzrát - někdy se to tak může jevit i obecenstvu v herně.
    Neznám nikoho takového, který by se hraním na automatech uživil.

    Sockám na dávkách a nezaměstnaným, přistiženým při hraním na automatech, je třeba dávky ihned odebrat - asi je tak nutně nepotřebují.
  • mun.go
    Přinutí vás prohrát víc, než byste chtěli?
    To dokáže šicí stroj rovněž ... - viz: Intervence České národní banky po dvou letech: Pochvalují si hlavně exportéři ... zde: http://byznys.ihned.cz/c1-64811760-intervence-ceske-narodni-banky-po-dvou-letech-pochvaluji-si-hlavne-exporteri
    Šicí stroj to nemá sám ze sebe - viz zde: http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/372503-draghi-ecb-urobi-vsetko-pre-dosiahnutie-inflacneho-ciela/
    Slováci vědí svoje: "ECB urobí všetko pre to, aby ste si zo svojej mzdy mohli z roka na rok kúpiť čoraz menej a aby peniaze, ktoré ste si ušetrili na účte v banke mali z roka na rok čoraz menšiu hodnotu."
  • To je skvela zprava pro kasina udelaji automato s ai co si s vami budou povidar vydelaji o200% vic
  • Nechte hrací automaty na písničky za korunu ke kafy a cigaretce a bude klid.
    Je jasné, že na současných automatech na tom někdo vydělává a chce si to užít.
  • Oni vědí, že automat je naprogramovaný tak, aby výhry byly mneší než prohry. Ten poměr určuje zákon. Ale právě proto, že ten automat musí někdy nechat někoho vyhrát, aby to ty lidi úplně neodradilo dělá tu hráčskou vášeň, že tu výhru dá zrovna v tom momentě jim. Jsou to svéprávní lidé, tak je to jejich věc.
    Každý utrácíme peníze nějakými zbytečnostmi. Někdo se jezdí do ciziny potápět, další slézá hory a skály, jiní kouří, další cpou prachy do motokrosu, autokrosu a hodně lidí cpe prachy do alkoholu. Je toho mnohem víc a téměř všechno, co si kupujeme pro naši zábavu současně ohrožuje naše zdraví a životy a mnohdy i ty jiné.
    A děláme si z toho něco? :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit