Nejlepší oko planety: od hloubi oceánu po oblohu – srovnání králů zraku
-
Tak jo. Jako testovací trucbalónek je to skvělé, uznávám. Imho nádherná demonstrace toho, co nějaká AI bleskově shrábne z bulvárního netu a předhodí jazykem prošpikovaným zoufalostmi typu "uber-barvy" nebo "tarsier primáti" čtenářům. Chudáci nártouni, chudáci strašci, a chudáci obrozenci, ti z toho musí v hrobech rotovat jak temelínská turbína ve dvě v noci. Vzhledem k tomu, že mi "bingojc koupilot" dokáže nahodit smysluplnější články (v češtině a neoplývající takovými výrazovými zho...vězilostmi), a navíc nabízejí interaktivní možnost dalšího tématického rozvinutí na přání, měním adresu a pokud to bude zadara, nechám si zajímavosti psát od něj. Velké díky za všechny dřívější články, psané ještě homo sapiens, neboli člověkem rozumným; rovněž velké díky za ukázky, jak se to dělat nemá. Škoda serveru který byl dlouhou dobu součástí mého zájmového spektra, ale nejen "selaví", ale bude to win-win: zde ubyde věčnej rejpal (ačkoli jsem se snažil vnášet nějaké informace pro případné podnícení debat), a mně přibyde potěšení i nauka. Zdravím DyckyBluese, a mějte se tu pěkně a fajně.