Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můj tělocvik: občasná práce na zahradě, když ji počasí dovolí, a dvakrát denně vycházka s jezevčíkem a rouškou na tváři, přičemž jedna vycházka trvá zhruba 45 minut.


  • Karel

    Také si myslím že pohyb na zdravém vzduchu je dobrý ale při zatažené obloze při dešti nebo večer by bylo dobré aby lidé měli na ústech roušky.

    Nezapomeňte že virus se přenáší na nějakém médiu který je mnohem větší, kapénky z úst, prach, pylová zrna proto jsou důležité i ty obyčejné roušky a potom když by byl někdo potenciálně nakažený a vydechl do vlhké roušky vzduch tak se uvězní v té vodě ze které se hned tak nedostane a následně jej vydechovaný kysličník uhličitý značně zabrzdí(proto jsou v plicích díky mutaci napadány sklípky) navíc díky jeho velikosti(cesta z roušky do úst) je to podobné jako pro nás cesta na měsíc.

    • asi bych v tomhle čase ten hadr nezpochybnoval , ale tím že nám evoluce nedala nějakou přepážku před hubu asi má důvod , jedině že po tisíci letech evoluce tu bude člověk rouškový Já se nemůžu dočkat až to přejde a budu moc bez hadru ven a k moři(jak nemam rad tu c.k.monarchii tak mam rad ty dnešní ck neb moře už nemáme)😎

  • Ta ženština spíš vypadá jako uklízečka která prchá ze zaměstnání.


  • Lepší foto už jste snad ani vybrat nemohli , chvála pohybu ! , běžkyně bez roušky ale v gumových rukavicích , v ruce telefon doufám Huawei a vedle vzadu důchodkyně s nakupem a asi hůlkou (ta už je rozmazaná).No snad to nebyl cynický úmysl.

    "Není nad běh na čerstvém vzduchu"z těch studií univerzit v Číně bolí hlava celému světu , možná by v Hongkongské univerzitě měli věnovat pozornost "wuchanským netopýrům"a ne troubit co ví všichni , jo a že špinavý vzduch taky není ideální na dýchání ., probůb to jsou studie.😐

    • 😄

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit