Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

Připadám si mužně a přitom nemám žádné napumpované svaly a namísto toho, abych šel na fotbal na internetu vybírám parfémy na praní. Naopak se věnuji dětem a manželce a jsem prostě normálně v pohodě. A fakt z toho nemám žádný mindrák či tak něco. Takže ono jestli to nebude spíš jenom o hlavě.

• Deficit hormónů - ale dají se doplnit. Tělo však pozná, že jsou vyrobené průmyslově a za pár týdnu je odmítne. Jako byste je nebrali. To platí obecně o hormonech, stopapetitech, inzulínu (lze se dočíst, že 74 % diabetiků je minimálně částečně na inzulín rezistentní - ale lékaři ho předepisují, ničí tím játra a vlastně vás v klidu zabíjejí s pojišťovnou v zádech. Je jim to jedno. Dá se to napravit, ale dva podpůrné léky, které dokáží dosáhnout opět vstřebatelnosti inzulínu do buněk (Jedním z nich je Ozempic a druhý třeba Prolong 500 mg ) něco stojí a běžný lékař diabetik by byl u pojišťovny přes povolený limit. Mně ovšem dobře předepisuje internista pracující v naší nemocnici. Navíc mi předepsal i inzulin Fiasp - bere se těsně před snídaní a obědem. Asi má jiný režim. Cukr mám max 10; když jím polovic příloh, tak 7.).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit