Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • letni cas je super!!!!!!!!!!!!
    • Jo, večer je dýl světlo a můžu dělat na zahrádce....to jsem slyšel už mockrát...já ale začínám v práci ve 3:30, a v létě mi díky letnímu času večer ještě o hodinu déle svítí slunce do ložnice.
  • Celý svět, pomalu ale jistě začíná přicházet z čeho vzniká tolik případů cukrovky a obezity.
    Ano přátelé je to z konzumace pšenice, tedy nových geneticky upravených odrůd trpasličí pšenky!! Např. kniha od Williama Davise-život bez pšenice a spousta dalších knih a studií už o tom pojednává. Ovšem pšenka je všude a je to ohromný byznys, takže LOBBY jako prase.
    To znamená, že to farmaceutecký a potravinářský průmysl nikdy nepřizná a mnou si pěkně ruce a futrují kapsy až k prasknutí. Takže spánek?? to Vám fakt nežeru...
  • Letní čas je nesmyslná a zlomyslná buzerace všech lidí, kteří musejí brzy vstávat.

    Ekonomický přínos je neměřitelný, výsledkem jsou zdravotní potíže velké části populace, dopravní a jiné katastrofy a zvýšené náklady ve zdravotnictví.

    Otravujou s tím, jenom aby otravovali a znepříjemnili život těm, kteří na ně dělají a předvedli jim, jakou nad nimi mají moc - mohou je připravit o spánek...
    • Souhlasím. Lidský organismus se za ty miliony let přizpůsobil periodickým dějům v přírodě. A tak poledne je pro organismus tehdy, když je slunce na jihu v nejvyšším bodě své zdánlivé denní dráhy a je jedno kolik přitom ukazují ručičky hodin. Toto rozladění působí na každého, někdo si to však uvědomuje, zatímco jiný nikoli.

      Nehledě na to, že ani těm hodinám neprospívá, když se jim dvakrát ročně vexluje s ručičkami. Pak se může stát, že někdo zapomene některé ručičky pošoupnout, např. v autě a pak vlastně neví kolik je hodin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit