Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Služba pro dohled nad primitivnimi planetami provádí pouze kontroly pitomosti druhu homo, ovšem po zjištění, že tzv. člověk rozumný na planetě terra neexistuje a v neposlední řadě se tu mohutně krade se zákaz kontaktu nezrušil!

  • Pokud jde o ty mimozemšťany, nevím... nevím... Když vidím a slyším některé naše politiky, tak mi připadají jako kdyby ám dojem, že právě přiletěli z Marsu.

  • Při cestování na takové vzdálenosti musí civilizace dosáhnout určitého stupně a to nejde bez toho aby zvládla svojí vnitřní agresivitu , pokud tak neučiní vymaže sebe samu ještě před dosáhnutím tohoto stupně nebo souhra událostí ve vesmíru ji též může vymazat . Nemusíme být sami a asi nejsme ,ale jen jsme ještě nikdo nedosáhli té úrovně .Máte po paradoxech , prostě máme pouze vždy málo času a možná je to tak v tom univerzu zařízený.

    • Souhlasím s Vámi. Od jisté doby na otázku "tak kde sakra jsou" říkám: "Odpověď vidíte kolem sebe."

      Jestli to jinde vypadá podobně jako tady, je jasné proč tu nejsou a proč my taky nikde nebudeme.

      • ale pokud jsou tak bych se k nim rád podíval😎 ale v žádném případě formou jednosměrné letenky , na Zemi jsem doma a mám to tu rád.

  • Zřejmě touha po mimozemšťanech vede některé Evropany k tomu, aby se chovali jako mimoni a oddávali se zejména autodestruktivním aktivitám tak, aby vyspělá evropská civilizace co nejdříve zanikla. 

    • Já bych to tak nehrotil myslím, že už mají dost malých "moderních" paňárů a proto z nich a taky z jejich rodičů začali dělat blbečky pomocí mimoně z vajíčka kinder-surpreiss.  Kdo by řekl, že všude ve vesmíru existují lidské supercivilizace.  I v Písmu Svatém stojí, že "dějiny světa jsou odpradávna zapsány v nebesích, kam je uložili andělé to jsou ti muži z dávnověku na slovo vzatí". Chápeš kde soudruzi z ČR udělali chybu? 

  • mun.go

    To je podobná otázka, jako proč je noční nebe černé, když v galaxii a okolo existují miliardy hvězd ... Olbersův paradox

    Why is the night sky dark?

    • Upřímně řečeno, zmíněný paradox považuji za skvělou ukázku, jak dokáží být vzdělaní lidé občas hloupí.

  • Tuto otázku i myšlenku vyslovil fyzik italského původu Enrico Fermi již před sedmdesáti lety a nazývá se Fermiho paradox. Potýkají se s ní generace vědců a myslitelů.

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kde je tzv.česká věda která nás stojí 40mld ročně a její jedinej výsledek v době koronakrize je maska na 3D tiskárně kterou s jejich vybavením zvládne deváťák za odpoledne.

    • oni někde jsou na tom lépe?, teda když nepočítám wuchanský institut ,ale tam by bylo lepší to 3D vymazat.

  • nebo jestli mají dobré informace co se na Zemi děje - tak jsme v karanténě😇

    • S tou karanténou bych řekl že to bude i pravda. Ale místo koronaviru jim na displeji, jak se blíží k naší soustavě vyskočí varování "POZOR!!!! NEBEZPEČNÝ HLOUPÝ A AGRESIVNÍ DRUH!!! MYSLÍ SI O SOBĚ ŽE VŠEMU ROZUMÍ, ŽE JSOU STŘEDEM VESMÍRU A Z VLASTNÍ PLANETY SI DĚLAJÍ SKLÁDKU ODPADU. JEN UVAŽUJOU KOHO BY PŘEPADLI, VYBOMBARDOVALI A OKRADLI. ŘÍKAJÍ TOMU CIVILIZACE. VSTUP NA PLANETU POUZE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!!!" 😉 

      • absolutní nesouhlas ,většina se takhle nechová neb by pak ani nevylezla z vody coby život.Celá evoluce je o tom že vždy se to posune vpřed ,no někdy s velkou obklikou.

      • Realisto, naprostý souhlas, dal jsem Ti bodík souhlasu. 🙂

        • Dík, tos nemusel, já body nenaháním.....😉 myslíš že zato tentokrát nemůžou ruští trollové jako já a Babiš? 😀

  • No a co - stojí snad někdo o to?

    Stačí muslimové, co se hrnou do Evropy...

  • Vesmír je nepředstavitelně velký, ale přes miliardu hvězd v naší Mléčné dráze, natož mimo ni, jsme nikdy nenarazili na známky mimozemských civilizací. Takže kde, k čertu, jsou?

    Tuto otázku i myšlenku vyslovil fyzik italského původu Enrico Fermi již před sedmdesáti lety a nazývá se Fermiho paradox.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Tohle myslím nemá cenu komentovat. Už první věty tohoto článku popírají logiku a známá fakta.....🙂

    • MartinZikmund

      Kdybyste býval ten úvod článku opsal správně, tak by rázem nic nepopíral. Stojí tam "přes miliardy". V tu chvíli je to v pořádku. 

      • Jste vedle jak ten modřín. Já jsem nic neopisoval, já vždy kopíruju daný text. Ale o té miliardě jsem nepsal...VÁM TO OPRAVDU NEDOŠLO????? 

        Fermi prý to vyslovil před sedmdesáti lety, to je rok 1950. V té době jsme oficiálně nevyslali ani Sputnik. TAK JAK DOBŘE JSME TEN VESMÍR ASI PROZKOUMALI? To je stejná logika jako před Kolumbem dalekohledem z Londýna sledovat západní stranu a tvrdit že svět jsme prozkoumali a žádná země na západě (tedy Amerika a Indiáni nejsou, nenašli jsme je). Vám opravdu nedošla ta absurdita tvrzení?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit