Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady je vidět jaký paradox je ekologie. Doma si uděláte ohníček opečete buřty a už je tam policie to se mi vážně stalo v Č.R. se nesmíte ani uprdnout co kdyby náhodou. 

  • Je to zajímavá myšlenka.

  • Rika se tomu ohniva boure. V dejinach sveta zase az nic moc neobvykleho. Kolikrat uz se to prehnalo treba prave tou Australii pri kolisani klimatu, samovolne klesani a vzestupy teplot, se uz nikdo nedozvi. Behem tech par chvilek co je tenhle kontinent osidleny lidmi... Ale i tak uz tam s tim maji behem vrcholiciho leta, cili ted, problemy.

    Zar ohne vyvolava sopouch ktery cestou vzhuru strhava na co prijde. Nekdy je paradoxne schopny vyvolat i dest uprostred ohniveho epicentra. Umele se podobne jevy "darilo" lidem vyvolat napriklad behem. II svetove valky . Hromadne vyhlazovaci nalety spojencu na nemecka mesta ( Hamburg , Köln, Dresden ) , napriklad, byly provazeny prave takovou ohnivou bouri. Ma to doslova silu tornada. A jako bonus k tomu prave ty vysoke teploty ktere znici vse , co nahodou jeste zustalo uchovano. Ne nadarmo zustala Australie jako posledni neobjevena. Cosi asi nechtelo aby se tam clovek usadil. Duvody jsou nyni vic nez jasne. Vule kohosi nebo nahoda?? Verici nejsem ani omylem.

     

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit