Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já v tom asi taková problém. Stačí si ušít roušku a tak nějak dodržovat pravidla :)

    • victor

      Stačí mít roušku a ...a proto máme při smrtící nákaze ošetřovatele ve skafandrech a skutečnou filtrací vzduchu.

      Inu logika -jsme nesmrtelní , protože žijeme zdravě ;)

  • Bomba z Číny: Američané mohli vyvolat epidemii COVID-19!

    zástupce čínského ministerstva zahraničí Žao Lijian.Vyjádřil svůj názor na stránce na Twitteru a komentoval nedávné přiznání vedoucího Centra pro prevenci a kontrolu nemocí USA (CDC) Roberta Redfielda. Ten řekl, že v Americe u řady pacientů, kteří údajně zemřeli na chřipku, se objevil koronavirus posmrtně. Tato slova vedla Číňany k úvaze o skutečných vinících propuknutí COVID-19, který již přerostl v pandemii.Čínský diplomat požadoval, aby to USA vysvětlily. Poznamenal, že „CDC byl chycen na místě činu.“ „Kdy byl zaznamenán první pacient v USA? Kolik lidí je nakaženo? V jakých nemocnicích? Mohla americká armáda přinést do Wu-chanu epidemii? USA to musí vysvětlit!“
    • victor

      Amerika nemusí ...pacient 0 není znám a teorie o čínském tržišti a netopýrech tak plavala na vodě už od počátku ...

    • Opravdu bomba soudruhu.😂

      Konečně vyšla pravda najevo, je třeba vystoupit z EU a NATO.

      Czexit, Czexit, Czexit 😂

  • A

  • Nikdo nepopírá, že původ koronaviru je v netopýrech a že má na 96% souhlasící genetiku. Ale, pokud dochází k mutacím, zpravidla mutují jednotlivé geny. Liší-li se o 4%, jde evidentně o ovlivnění z venku. Vsadil bych krk na to, že ta jiná 4% jsou právě geny umožňující napadat konkrétní cíle v lidských plicích. A co se týče toho odkud unikl, mohlo to být i z čínské laboratoře, která jej ovšem podle mého názoru nevyvinula, ale jen zkoumala. Informace o tom, že virus byl čínskými studenty odcizen v USA laboratoři mi připadá zcela věrohodná, Amíci jsou ti hlavní, kterým to vyhovuje.

    • A to jste vymyslel sám nebo opsal z Aeronetu či jiného obdobného "zaručeného" zdroje?

    • Pane vy budete hlava... Člověk se od opice lysí jen 2% dna

      .. a vy tu operujete s tim, že někdo je schopen změnit cíleně 4% RNA... Vaše víra v pokročilost lidského vědění a schopnosti je velmi velmi veliká... Podle toho co tvrdíte je realita dal než jakýkoliv hollywoodský trhák.

      • Je podstatný rozdíl ve velikosti genomu opice-člověka a velikostí genomu viru. Ta dvě procenta rozdílu mezi opicí a člověkem představuje mnohotisíckrát větší změny než je celý genom koronaviru. A už vůbec při tomto nesmyslném srovnávání neberete v úvahu to, že člověk má DNA a koronavirus pouze RNA. 

        Pro upřesnění - genom koronaviru obsahuje 30 tisíc bází. Genom člověka pak 3 miliardy bází. 2% lidského genomu znamená 60 milionů bází, 4% genomu koronaviru pak 1200 bází. Vyměnit 1200 bází v dědičné informaci je s pomocí technologie CRISPR hračka - jde jen o to, aby výsledný "produkt" fungoval podle přání.

        No a dále - když to podle některých tvrzení vyvinuli Číňané, tak podle těchto tvrzení je takováto změna možná. Jen mi nejde do hlavy, proč by Číňané vyvíjeli genetickou zbraň sami proti sobě.

      • Člověk se lysí...???

        ...lysí...???

      • 🙂

    • Je to hodně o zdravém selském rozumu, o logice a schopnosti analyzovat...jenže kdo se má vyznat v dnešním guláši pravd, polopravd a lží? Ani odborníci na tom nejsou o moc lépe. Souhlasím se závěrem článku: probíhá ekonomická válka /nebo bitva/ a zneužita je zbraň ze všech nejděsivější - biologická. Vypuštěného džina do lahve zpátky nenarveš. Jako zdravotník o tom "něco málo vím". Jak k tomu ale přijdou ti, co neměli štěstí a nákaze podlehli? Pro to není omluva!

             Filomena z Plzně

             Přeju klidnou mysl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit