Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S transplantací vlasů? Já zkušenost mám a můžu doporučit. Jestli vás trápí, že vám někde vlasy nerostou, tak je to prostě ideální řešení. Můžu doporučit zkusit kontaktovat společnost https://newhair.cz/ Letěl jsem na zákrok do Turecka, ale počáteční schůzku jsem měl tady v česku. Vše jsem si domluvil a odletěl. Hned se mě tam ujmul jejich delegát a všude mě doprovodil. Nemusel jsem tak nikde nic hledat a bloudit. 

• Pleš mě opravdu hodně trápí, proto bych se chtěl zeptat, zda máte někdo zkušenost s transplantací vlasů? Pomohlo vám to? Byla úspěšná? 

• mun.go

"Lepšie je plešatý a zdravý, ako vlasatý a chorý!" Heslo Klubu nespravodlivo plešatých,  také na Facebooku.

Podľa rozsahu straty vlasového porastu sa členovia delia na:

(1) Kolenáči - privilegovaná kasta, v hierarchii Klubu postavená najvyššie | (2) Kompletne riedki - ojedinelé zjavy, rarity, vysoko vážení členovia, výstavné kusy | (3) Vysoké čelá resp. kútikári - nádejní, perspektívni členovia | (4) Prehadzovačkári - typ Čalfa - títo členovia sú často terčom posmeškov ostatných, pretože sa snažia svoj skvost zakrývať | (5) Úplne holé hlavy - tzv. Kojakovci | (6) Spravodlivo plešatí - tí ktorí oplešateli až po 33. roku

• Tyhle rádoby studie neprokazují vůbec nic. Oni sotva rozeznají nějaký kovid od chřipky . Jsou to sice profesoři a vědci ale jejich testy posílají zdravé lidi do karantény a naopak . Sami potom potvrzují že jejich testy nejsou až tak průkazné. Ale zato přesně ví že plešatí jsou náchylnější atd. Ono až to jednou pomine tak budou mít různé televize , weby , časopisy problémi s šířením poplašných zpráv a to bude potom sranda ! Tak radši zdravý rozum do hrsti !

• gaheris

To není vůbec pravda! On vrdlouže! Po plešatý bleskovce se covid moribindus sklouzne a buďto upadne na zem, ale taky se tam může začít klouzat jako když bruslí! Když spadne na zem tak se obvykle zabije, stačí tedy vrtět hlavou a nepotřebujeme roušku!

• Pavel.Jegl

Pane Chmelíku, můžete mi, prosím, napsat,  z čeho odvozujete tvrzení, že je ta studie žvást?

https://www.jaad.org/article/S0190-9622(20)32262-3/fulltext?fbclid=IwAR3tVf1dGnN9xcZOXjP-bxFENqzjxxWXyQ3RICOubQpJzSs0fTZPfGSpHJQ

Děkuji za odpověď.

• To jsou neuvěřitelné žvásty . Jak tohle někdo vůbec může hodit na net ?! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit