Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se jednou šeredně obrátí proti lidem a pakpřijde doba, kdy to mezi lidmi bouchne a na Zemi se stane to, co vidíme v katastrofálních filmech typu Šílený Max apod. Vědci a politici zničí svět a civilizaci. Samozřejmě v zájmu "dobra", jak jinak.

  • skvělé! To umožní trestat i za myšlenku! Nebude už třeba nikoho pracně vyslýchat ani hledat pachatele,stačí povinné návštěvy na policii,kdy se prošetří pozitivita myšlení a ta se potvrdí razítkem do průkazky.Kdo neobstojí,bude přeléčen,kdo bude léčen opakovaně,bude odsunut do léčebných táborů.Nebudou ani volby-názory občanů bude evidovat policie.

    Asi jako ve Švejkovi-názory místního obyvatelstva jsou 1 A ! 

  • Mašinka použitelná pro čtení myšlenek nenechává bruselské byrokraty klidnými. Jde o naprosto převratnou věcičku, která pomůže lépe ovládat občany EU. Už Fantomas chtěl ovládat myšlení lidstva a nynější vládci zvráceností svých záměrů už překonali Fantomase, možná už nebudou muset tolik lpět na programech, které (by) měly přinutit masy Evropanů k poslušnosti. Ovšem cesta aplikace převratného vynálezu do životní praxe může být trnitá a předlouhá, proto lze s určitostí tvrdit, že vládci v Bruselu budou dál důsledně prosazovat takovou metodiku, která je už osvědčená a neselže při prosazení temných záměrů předáků EU.
    • Už zase soudruha z Vejprt straší Brusel? Proč se neodstěhuje v gorod Mockba, než se ta mašinka naučí číst azbuku, tak to jistě bude ještě chvíli trvat.

  • KIMCID

    Kupte ho Občanovi to mu pomůže i když mu význam slov bude stále unikat

    • Soudruh KIMCID se zase asi špatně vyspal. Ale to přejde. Přeji hezký den. 😍

      • KIMCID

        No nerozumíš humoru jak píšeš sám :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit