Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak v tomhle Mam cekem jasno. V pristim zivote chci byt takovymhle vedcem. 

    Kone sveta prijde za 5 miliard let. O nikoliv , vazeny kolego. Dle mych vypoctu bude konec sveta uz za 3 a pul miliardy let. 

    Ale zaplatit ta svoje pavedy a zvasty chteji oba ucenci hned ted. Ne nekdy pozdeji. A taky to zaplacene dostanou. No nekupte to !

    • To je skutečně lákavá kariéra, být takový vědcem přes Vesmír. Škoda, že se o tom dovídám až v důchodu. Teď už s tím nic neudělám.

      Ale stejně jsem přesvědčen, že konec světa bude za 4,2839615472159348753 miliardy let. A ať mně někdo dokáže, že to tak nebude!

  • O Vesmíru zatím toho moc nevíme. Absence poznatků je kompenzována bohatým teoretizováním o vesmírných jevech a objektech. Obávám se, že lidem je odepřeno dokonalé poznání Vesmíru.
  • Kirgos

    "I tell you that the time of the sword and axe approaches, the time of the Wolf's Blizzard. The Time of the White Frost and White Light, the Time of Madness and Disdain, Tedd Deireadh, the Final Age. The world will perish amidst ice and be reborn with the new sun. Reborn of the Elder Blood, of Hen Ichaer, of a planted seed. A seed that will not sprout but burst into flames!


    Ess'tuath esse! So shall it be! Watch for the signs! I will tell you what these signs will be — the earth will run with the blood of Aen Seidhe, the Blood of the Elves..."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit