Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte pravdu, cílem uveřejnění informací v článku je to, aby čtenář nabyl dojmu, že teď jsou na řadě, po mamutech, lidé (jak vykřikuje nevzdělaná záškolůačka Greta Thunberg, navíc postižená AS /porucha autistického spektra/).

  • No a jak to bylo doopravdy vlastne nikdo nevi protože jsou nachazeny kostry velejesteru spolecne s nastroji - kladivkama v jedne geologicke vrstve....a navic existuji party vedcu - nedarwinistu kteri tvrdi ze doba ledova je pouze myslenkovy konstrukt ktery si vybajil v 19 stoleti jeden svycarsky dobrodruh pri pohledu na horske velikany ve sve domovine...

    Nehlede k okolnosti nachazeni opracovanych zulovych bloku starych tisice a tisice let ketre by dnesni veda nedokazala vubec vyrobit ani prepravit .

    A to ponechame stranou nalezene kostry ,,lidi,, vysoke 5 metru...

    Takze badejte badejte badejte ale nechte na hlave

  • Posledního mamuta zabil můj prapraprapradědeček - jinak by náš rod vyhynul po meči (resp. po pazourku) i po přeslici (resp. po technologii vydělávání kůže)....

  • aztli

    Takže jsme se dozvěděli, že mamuty zabila rovněž změna klimatu. Jenže nikoliv. Tím, že žili na ostrově omezeném svou rozlohou a zdroji, tak se jen stalo, že neměli dostatek potravy, jelikož ostrov jako takový se zmenšil. Samotné oteplení je ovšem nezabilo vůbec. Čili lze dovodit, že kdyby žili na pevnině, tak vlivem oteplení naopak budou mít dostatek rostlinné potravy, která by vlivem tepla vyrostla navíc  přičemž naopak rostlinstvo vlivem chladu by vůbec nenarostlo, jen tolik, co umožňuje krátké sibiřské léto . Je to podobný nesmysl, jako tvrdit, že wehrmacht zničilo oteplení alias změna klimatu.  Wehrmach zničilo právě to, že oteplení na pláních Ruska se prostě nekonalo ani nekoná a tažení neskončilo do začátku zimy. Kdyby nastala změna klimatu alias oteplení, měl by wehrmacht značně usnadněnou pozici.  Z toho je ovšem vidět, že teplo jako takové prospívá vesměs životu jako takovému, lidskému i zvířecímu . Článek ovšem chce za každou cenu docílit podprahové informace, že změna klimatu (= oteplení) je špatná. Není, díky oteplení a nikoliv době ledové má lidstvo to, co by nikdy nemohlo mít. Proto podobně v krajích Eskymáků těžko mohly vzniknout technologie a průmysl a veškeré věci, jež usnadňují život dnes, zima to zkrátka nedovoluje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit