Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takoví výzkumníci by měli vrátit plat, který pobírali po dobu výzkumu i všechny granty...pokud ale zjistili, že kočky mají ke svým lidem vztah, měli by dělat totéřž protože stejné zjištění by jim zdarma a ve svém volném čase řekl každý kočkař
  • Mne by více interesovalo, zda a jaký se vytvoří vztah mezi těmi, co pobírají dávky a nepracují a těmi, kdo v potu tváře tyto ve své podstatě živí. Též mezi migrujícími a na migrující platícími.
    • Ty musíš byť dobre zúfalý, chlapče, keď si myslíš že za tvoj posraný život môžu druhý a ventiluješ si to pod článok o mačkách.
      • Samozřejmě že za pos..ný život statisíců, spíše milionů lidí můžou Bill Gates, Steve Jobs, Warren Buffet, Michael Bloomberg, George Soros, Elon Musk a podobní... někomu ty prachy ukrást museli, ne? *1* *1* *1*
  • Absolutně nesouhlasím.Moje kočky ke mě mají vztah jako pes.Záleží na tom jak se jim člověk věnuje. Moje kočky mě tak věří, že baští i na veterině. K cizím lidem i když je znají jsou absolutně zdrženlivé.
    • No to je mi novinka, kočky s námi bydlí už 25 let, za ta léta se jich už několik vystřídalo, ale vždy byly velmi fixovány na člověka a každá jinak. Některé se mnou chodily (kousek pěšky) do práce, některé se chtěly mazlit a některé naopak trucovaly, když jsme odjeli na dovolenou a pak se vrátili, ale všechny nám dávaly a dávají najevo, že nás mají velmi rády. Teď máme devítiletého kocoura, který je doslova závislý na dceři a když byla rok na studiu v cizině, evidentně psychicky strádal. A je to jak u lidí, některé samotářské a nespolečenské, nemazlivé a jiné neopak velmi mazlivé, některé chytré a jiné moc ne. Takže bych vůbec neřekl, že kočka je fixovaná na dům (a pes na pána), kočka setsakramentsky dobře ví, s kým žije a u koho je jí dobře.
    • Absolutní souhlas s Vámi, naše kočky přiběhnou na zavolání konkrétního jména ( stejně jako psi ) a to i třeba z lesa za domem. Když odjedeme z domu a hlídá je mamka, tak po našem odchodu minimálně den - dva hlasitě mňoukají u dveří .... takže vazba na člověka ( na svého "pána" ) tam určitě je.
      I když je pravda, že psi ( alespoň ti naši ) jsou tedy daleko větší " závisláci " na páníčcích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit