Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jedna věc je čím psali Slované,druhá věc je,jestli tu nějací Slované vůbec byli.Antropologické analýzy z předchozích dvou let ukazují,že nedošlo k přesunům obyvatelstva,jen sem přišla jiná vrchnost a s ní kultura.Tomu odpovídá i historie-nejdřív Kelti Bójové,pak Marobudova germánská říše z vůle císaře Augusta do r.20 AD,pak Germáni-(Katvalda poražen Vibiem)po dvě stě let markomanské války Germánů s Římem,končí za Marca Aurelia nebo Commoda,pak nic,možná Avaři,ale není to jisté a mezi tím se sem začali trousit (mezi 1. a 6. stoletím)  Vindi nebo Sclavi,které v 18. století nazval Bothke a Šafařík v knize Chronica S(c)lavorum Slovani.

    Pokud tu máme kost z období do r. 200,byla zde výhradně Germánská kultura,pokud z pozdějšího,pak tu byla kultura smíšená,protože lidé zůstali,neodešli.My jako jejich potomci jsme germánský ,teprve nedávno slavizovaný národ.Prokázáno 4 analýzami,jedna z nich Heydrichova,zpracovaný esesákem Walter Koenig-Bayerem v Hlavním říšském úřadu pro rasu a osídlení v Berlíně a věřte že ten na nás žádné ohledy neměl.

    Hlaholice je politický výrobek jako protiváha franckým runám,což byl zase politický produkt té doby.

  • KIMCID

    Jedna kost nic neznamená. Přepisovat kvůli tomu dějepis nebudeme

  • Omyl - nejstarším písmem Slovanů (viz nálezy na území dnešní Bosny a Herceg Novi) jsou psány tzv. "merojským písmem" - t.j. písmem, majícím úzký vztah k egyptským hieroglyfům.

    Problémem bylo, že hieroglyfy prakticky neznaly psaní samohlásek a ani znaky k jejich identifikaci nepoužívaly - dokonce ani pro žádnou z nich neměly písemný ekvivalent, ačkoliv v mluvené řeči se ekvivalenty samohlásek vyslovovaly. 

    I když znaky, které by samohláskami mohly být i v tomto písmu u Slovanů nalézáme. 

    To byl asi důvod, proč Slované později převzali tzv. koptské písmo, ve kterém se už samohlásky - i když ne všude - psaly!

    A runy - písmo zaostalých Germánů? 

    Pchee!

    • pokud je to tak jak říkáš,tak by tu musely být nějaké slovanské texty napsané tím písmem.jenže jich jaksi nět.

       

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit