Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To čeho jsme svědky dnes rozpoutaly události v ČLR , technologie a peníze z USA dodané na rizikový výzkum , snad to byla jen nehoda.Milníky lze vysledovat až do r .2001

    jen některé zmíním :

    SHC 014 , zastavení rizikového výzkumu koronavirů v USA 2015 , opětovné povolení 2017 , řiditelka Wuchanského institu 11 let členka amerických( i světových )organizací Shi Zhengli , její spolupracovníci z řad vědců na západě ,rizikové výzkumy koronavirů v Evropě - 2011 , výsledky některých prací utajeny,výzkum US army od r. 2001 , převedení zodpovědnosti do civilního sektoru , kde byl umožněn další výzkum na tomto poli. To jsou všechno dostupné informace ve vědeckých publikací za posledních 20 let .

    Otázkou zůstává zda propuknutí pandemie je náhodné , či představitelé ČLR měli vážné obavy z demonstracích v souvislosti s událostmi v     Hong Kongu.Další utajovanou skutečností je zapojení investorů , nejen z USA , ale i SAE na financování výzkumu v ČLR .

    Nic na tom nemění že navyšovat laboratorně nakažlivost patogenů se ukazuje jako věc která musí být zakázaná a tvrdě trestaná na celosvětové urovni . Jenže smlouvy jsou jen smlouvy , těžko přimějete Rusko , ČLR, USA ale i osatní mocné státy aby je dodržovali.

    Dobře se podívejte co se událo za poslední 2 roky , kdy i pravdivé závěry byly označeny jako lži , tak snad se tak děje z pouhé neznalosti a to nejen u nás , ale i v globálním měřítku .

    Tak pane Jégl zase někdy nashledanou .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit