Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem taky fanoušek 3D tisku, ale ochutnat jídlo z 3D tiskárny mě teda neláká :-D . My si doma tiskneme jen dekorace, manžel něco do auta atd. Prostě jen takové maličkosti, ale vždycky mě to potěší, protože si můžu vymýšlet, co chci :-D . manžel neustále dokupuje adhezivní přípravky pro 3D tisk , protože těch je docela spotřeba :-D .

  • Jasně, my používám 3D tiskárnu https://www.nc.cz/3d-tiskarna-felix-3-2-stavebnice-lcd-displej_d373823.html , která dokáže tisknout kvalitně a rychle. Upřímně jsem hodně spokojená s výběrem. Tiskové struny pak objednávám také přímo z tohoto obchodu, dají se tam vzít za dobrou cenu. 

  • Můžete mi doporučit třeba ten konkrétní model co máte ve firmě? Jestli se dá koupit do 35 tisíc, tak je to v pohodě. Opravdu jsem čekal, že 3D tiskárna bude daleko dražší. 

  • Dá se. My už máme ve firmě 3 tiskárny. Hodně jsem prosazovala hlavně kvalitu a ta se nám nakonec podařila sehnat za rozumnou cenu. Navíc i tiskové struny kupujeme dobře, takže tisk celkově není tak nákladný. Rozhodně nebudete potřebovat sto tisíc. Dobrou koupíte za cca 25 - 35 tisíc. 

  • Já bych chtěl pořídit do naší menší modelářské dílny pořídit 3D tiskárnu. Dá se koupit kvalitní za nějakou rozumnou cenu? Nebo bych si na to měl nachystat sto a víc? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit