Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi pomáhají držet stres pod kontrolou. Jsou to takové moje malé „varovné světýlko“, které mi řekne: pozor, zpomal! Ne vždy bych si všimla, že jsem napjatá, ale hodinky to poznají podle tepu. Pak už jen stačí pár minut pro sebe. Překvapilo mě, jak moc mi to pomáhá cítit se líp. Aplikace mi navíc ukazuje i dlouhodobé statistiky, takže vím, jestli se zlepšuju.

• Já sice nemám šedivé vlasy po stresu, ale dostavily se u mě jiné zdravotní problémy. Vím, že je stres špatný, ale mám náročnou práci, ve které se snažím být 100%, a to je pro mě velký stres. Prostě to tak mám a nejde s tím nic dělat. Snažím se na sobě pracovat, přečetla jsem si spoustu článků, dokonce jsem si našla audioknihu Zvládněte stres metodou Inner Game , která mi hodně pomohla se na řadu věcí dívat jinak, takže už u sebe vidím zlepšení. Stres sice pořád mám, ale už ne tak velký.

• Taky jsem se dlouhou dobu strašně stresoval, ale už jsem se s tím naučil pracovat. Jednak pomocí různých cvičení, ale taky díky doplňkům jako je třeba CBD olej, který dokáže se špatnými myšlenkami vážně divy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit