Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krásný příklad je zdejší čapisral. Najde na netu blitky od Cíglera, zapíchá si s ním, uvěří těm jeho nesmyslům a pak je všude tapetuje.
    • "všude tapetuje".... a při tom onanuje!!!
  • Svatá pravda ten článek. Jenže nemusíme propadat nesmyslům jen na internetu. Televize a rozhlas internet v konspiračních teoriích a šíření pověr a nesmyslů mnohonásobně předčí. Jen považme konspirační teorii šířenou už 15 let o jakýchsi údajných teroristech kteří porušili všechny základy logiky fyzikálních zákonů a pravidla zdravého rozumu a zbourali prý údajně nějaké mrakodrapy, nebo novější konspirační bajka že prý údajně Rusko sestřelilo na Ukrajině dopravní letadlo, nebo například pověru že prý údajně jakýsi chemický sa...rajt léčí rakovinu anebo rovněž dlouhodobě šířený mýtus že prý jakési malé stranicko-náboženské sekty o pár členech prý o našem životě svobodě a majetku dokážou rozhodovat líp než my sami o sobě a že prý tyhle diktátorské a totalitní sekty zavedou "demokracii" a "zdravou ekonomiku". Každý den na vlastní oči vidíme jaké jsou to hlouposti a nesmysly a stejně se stále z médií opakovaně šíří a mnoho lidí jim fanaticky věří......kam se hrabe internet.....
  • To je stejné jako prohlašovat , že media slouží zejména k oblbování lidí hromadně. Jedinec si může vybrat, ale národ řízený pár blby je masírován dle potřeby těch, co potřebují na lidech vydělat.
  • To je stejné jako proč tolik lidí věří Koránu? A že jich je mnohem mnohem víc než lidí co věří nesmyslům na internetu!!! A to ty internetové nesmysly aspoň nejsou nebezpečné nepřipravují nikoho o život...
  • Největší nesmysly jsou na korporativních internetových stránkách:-))těm já nepropadám:-)))
  • Každý se může rozhodnout jak je libo. Pokud je člověk jako ovce a člověk ovce je, tak propadá i nesmylsu, jenom když už píše na tento článek.
    Stačí si přečíst bibli kde najde človíček na všechno odpověď.
    Já bych to nazval komunikací, někdo se potřebuje více vyjadřovat, jiný se do počítače ani nepodívá. Je doba kdy většina lidí potřebuje počítač k práci, odreagování je odpovídání na nějaký nesmysl.
    Můj kamarád ředitel banky v době kdy nebyl ještě počítač, tak např. lezl po čtyřech a hrál si s vnukem přímo v kanceláři.Takto se odreagovává od nesmyslů co lidé po něm chtějí v bance, jinak by se prý zbláznil.
    • Určitá forma "stádního chování" je vlastní všem živým tvorům a je zárukou zachování života jedince i druhu jako takového. S tím také souvisí "efekt černé ovce" nebo "efekt bílé vrány", kdy je zavrhován jedinec lišící se v něčem od ostatních. To samozřejmě platí i pro lidská společenství. Ve společenstvích ovládaných totalitní ideologií (slepá náboženská víra, socialismus, nacismus, komunismus, islamismus...) je kladen větší důraz na "stádnost" a "černé ovce" či "bílé vrány" jsou exkomunikovány, zatracovány nebo i likvidovány. Naopak svobodné demokratická společnost klade důraz na individualitu, jedinečnost, jež je zárukou pokroku. Ovšem i ta individualita má své meze, i takový "nezávislý" jedinec nesmí překročit jisté hranice a musí zachovat jistou formu "stádnosti", aby to nevedlo k zániku jeho a případně celého společenství, pokud by takových nekonformních jedinců bylo víc.
      S tím souvisí i nutná míra "stádnosti" v zaměstnání. Ta samozřejmě závisí na druhu konané práce - větší je u osoby obsluhující nějaký stroj nebo linku či u pomocného dělníka, menší je u jedince konajícího nějakou tvůrčí práci nebo činnost závislou na okamžitém vývoji situace.
  • http://aeronet.cz/news/video-multikulti-snehurka-pro-deti-na-ct-podle-noticek-poradce-premiera-sobotky-unikle-emaily-opravdu-dokazuji-ze-ct-toci-pohadky-pro-deti-podle-tezi-poradcu-premiera-a-zajmu-nwo/

    *5*
  • vanhorne
    Facebook je urcen pro pomatence kteri se musi zviditelnit i za cenu, ze se zesmesni.
    • Takže jsi tam taky..:-)))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit