Přejít na výpis diskuzí
Sluneční soustava má možná devět planet, Neptunem nekončí
21.1.2016 | red
7 příspěvků
-
To jsou podle mého názoru jalové řeči dohadovat se kolik planet má sluneční soustava. Záleží na tom jak budeme definovat termín "planeta" a podle toho Pluto planeta bude či nebude. To však nic nemění nic na faktu, že tam Pluto je a obíhá kolem Slunce. A takových těles tam skutečně může obíhat víc, mohou být malá, jsou ovšem daleko a tak o nich nevíme.
-
Tato dvě vyjádření jsou fakt plně výmluvná:
"...máme nevyvratitelné důkazy..." a "Své poznatky dosud opírají výlučně o matematické modely a počítačové simulace." ROTFL -
Je to Astarova flotila!!! :)
-
........ Já jen že nejsou první kdo o této planetě mluví. O nesrovnalosti v oběžných dobách a zrychlením či spomalením planet zapříčiněné evidentně jiným hmotným neznámým tělesem už jsem četl párkrát ale stejně jako v tomto případě ani tentokrát se planeta nenalezla.
Jen mi nejde do hlavy proč to hmotné těleso, které nikdo nikdy neviděl musí být nutně planeta. -
Kdyby melo byt pluto plane tak nase slunecni soustava nema 9 planet ale tak 40 ....
-
Tak to je samozřejmě Nibiru :)
-
V úvodu musím přiznat bez mučení, že se v nejmenším nemám právo v této oblasti cítit odborníkem, nicméně: po dobu 66 let už jednou naše sluneční soustava devět planet měla, aby bylo nakonec Pluto reklasifikováno a z množiny planet vyloučeno.
Obávám se, že tato "bublina" splaskne v daleko kratším čase. *9*