Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Důležité je také se zamyslet, proč jsou zaměstnanci spokojení. Na to se tihle novodobí kreativci v personalistice ještě nepodívali, co?

    Třeba je spokojený zaměstnanec ten, po kterém zaměstnavatel nic nechce, může půlku směny prospat, nebo proflákat na internetu, může sem tam něco šlohnout, používat majetek firmy pro sebe atd. 

    Nejsou tohle také takoví "šťastní zaměstnanci?" je jich u nás málo? neznáte náhodou takové???

    Ale modla je "spokojený zaměstnanec" - za každou cenu? 😛

    • V podstate ano. Ja , jeste v zamestnaneckem pomeru , jsem tyto vyse popsane vyhody pochopitelne vyuzival a dovedl k dokonalosti. Temer tedy. Absolutno neexistue. Jeste dodam.. Moznost vubec se nedostavit do zamestnani kde jsem byl evidovan , ale cinnost za ten casovy usek si nechat pochopitelen proplatit , pokud mozno i se vsemi priplatky. Nekdy i vicekrat. Take jsem nekolikrat vykonal. Neco odklonit , vysibalovat a co jeste , o tom skoda inkoustu. 

      Musim ale uznat ze v pozdejsi dobe , v podstate do ted, se me tahle praxe u ruznych " firem " , bohate vyplatila. K ceru s nimi , dost jich i krachlo a vubec me to netrapi , jestli i moji nejakou zasluhou. Trh vse vyresi a je tvrdy ! 

      Co jsem se pozdeji  postavil na vlastni nohy , dost se v tom vsem vyznam a opravdu neni lehke me takrikajic ochcat. Ne ocurat , pisi to schvalne takhle brutalne , nebo nekdy musim dost brutalni byt. Ale mam takovou povest , ze si to malokdo zkusi a jsem na to dost pysny ze se to jen tak nekomu nepovede. 

  • vanhorne
    Podle pruzkumu, nejstastnejsi jsou pry zamestnanci, kteri makaji pro Agrofert.
  • Nejlépe pracují takoví zaměstnanci, jejichž mzdy jsou tak vysoké, že se oně nemusí starat. Říkají si podnikatelé, ti ostatní mají dojem, a to správný, že jde zhusta o povodníky.

  • Nejstastnejsi jsou ti , kterym toho Panbicek do hlavy moc nenadelil. Udelaji si svoje tabulky a kazdeho do nich zaradi na vecne casy a basta fidly . Tohle je zemanovec , to havlista , madlovec , ( kdo to vubec je ? ), Kalouskovec a jak si to jeste rozdelili . Uz asi moc ne , musi to zustat jednoduche. Obsluha hnojiste take nevyzaduje zadnou , ani nejakou tu ceskou , vysokou skolku. 

    Jo , jeste snad ta kavarna, nejaka prazska. Ovsem tu , ac rodily Prazak , ne privandrovalec odnekud z pralesu sem do mesta , tedy dost dobre neznam a nevim co to vlastne je. 

    To deleni je radost poslouchat u tehle exixtenci. Tahle fabryyyka je dost dobra do te doby nez v jine daji o 500 vic . Potom stoji za h.... a jde se do te dalsi. Taj dobra , nez v jine daji o.... atd atd. Nakonec to skonci vyhazovem.  Trh uz se pomalu srovnava z te hysterie krize sem , krize opacna tam. Alespon budou mit tihle delici vic casu na nadavani tem svym nepratelum. Tedy vsem kteri jsou chytrejsi a uspesnejsi nez oni. Cili vlastne vsem na potkani. 

    • Viz. nadpis...

      Tak to v nasi strane a vlade sedi sami nestastni...


  • Šťastný je zřejmě ten zaměstnanec, který nemusí nic dělat, nemusí chodit do práce a je královsky placen.... Ale zejména šťastní jsou mádlovsko-issovští propagandisté, milionchvilkoví hochštapleři, příslušníci pražské havlérky, kolaboranti ve službách Bruselu či Berlína a další výtečníci, kteří mají špatné úmysly s naší demokracií. Škůdcovská činnost je naplňuje štěstím. 

  • TheGGG

    bože to jsou bláboly... mzda je to jediné, co člověka zajímá... nějaké kecy, teambuilding, přátelíčkování a podobné krávoviny, to je každému šumák. Od nejvyššího managera po dělníka v jámě, každýmu jde v prvý řadě o to, aby měl co největší prachy... pak je šťastný.

  • Já to říkám vždycky na pohovoru. Mzda mě nezajima, mě stačí tolik abych se o nějaký peníze starat nemusel... Což znamená že já řeším práci a chci mít klid na práci a nechci slyšet že má manželka problém vyjít s penězi, nebo řešit kde usetrit, nebo že na tohle nebo tamto nemáme.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit