Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět se zde představil zloděj mé přezdívky...

  • Jinak doporučuji Bílá nemoc či Žraloci a malé ryby tak ať ti pak v bunkru nezaskočí že tě nemá kdo vyměnit filtr ventilačního zařízení , všiml sis jak boháči utíkají na ostrovy apod. a někteří mocní už jsou nemocní a to mají utajení pro Radu bezpečnosti.Bohatí a mocní mají vždy lepší podmínky že nějaký průs.r přežijou  , ale holt někdy to nejde a vypadá to že se tak stalo.Snad ti ten Remdesivir někdo nevykoupí , ale znáš to když je poptávka , to je jako s koksem někdy holt koupíš vápenku ze zdi luxusního hajzlíku.

  • Je vidět jak ti rudne prázdná mozková dutina!

    Jdi si zase číst Jak se kalila ocel, Můj boj a klidně i Pavlíka Morozova!

    ...s kim...???

  • No, je třeba konstatovat, že pan Jégl je střídmý v úsudku na rozdíl od serveru Seznam, Forum 24, Echo a ostatních žumpózních serverů. 

  • jé já myslel že už si v karanténě - číst je prospěšné máš pak větší slovní zásobu , doufám že ze mě neudělaj načelníka Apačů , to jmenování teď bude o hubu😎 , hele a opravdu rudnu jak jsem venku to sluníčko pálí a pálí.Ale někteří tvrďáci co vedou a normálně bohatnou sedí ve sklepě a blednou a blednou , popíjejí vodku,becherovku či whisky - dle chuti a území.Tak se nenakaž at mam s kim kecat🙂zatim musim do rachoty ale nikdy nevíš.Jen tak mimochodem ani jedno veledílo jsem nečetl - to jenom kdyby ti to nedošlo.

  • Velice správně, ty jeho bláboly jsou určeny pouze pro blbce tvýho formátu!

    Proč čteš "Jak se kalila ocel či Můj boj" rudochu?

  • Nezmizí , prostě riziko at už jakékoliv tady vždycky bude a je jedno jestli virus , záplavy nebo nevím co ještě - prevence to riziko může zmírnit ale ne100pro odstranit.Až ten superpočítač dopočítá doufám že výsledek nebude : žádný člověk žádný virus - nákaza absolutně vyloučená.

  • Karel

    Pan Svěrák si stěžuje že nemůže hrát a nejen on, ale já říkám že může vždyť není zakázáno pracovat například může s rodinnými příslušníky i svými zaměstnanci natočit video(novou divadelní hru) do You Tube a opatřit titulky. Ostatní hry natočené v minulosti má už tam dané a může nás obšťast'novat i doma,   jenom ten výdělek bude mít podle toho jaký bude o ně zájem.

    Když můžou být milióny shlédnutí na takovou blbost  "volnou energii" Esoteriku, nebo poskakování nějakých mladých, nebo zpěv "starých" babek....

  • nech Jégla bejt kdyby to nenapsal nemusíš tady prskat , nikdo tě nenutí to číst jako kdysi Jak se kalila ocel či Můj boj.

  • no není neb možná vás překvapí fyzika ale ta kapénka padá k zemi či je unášena větrem , já zpívat nebudu protože to je jak mávátka na svátek práce kde z tribuny mavají největší netáhla , radši místo pění šíjte hadry a přemyšlejte.Jestli dobře čtu tak kotel na stadionu Španělsko versus Itálie udělal "vývar" , mnoho lidí pohromadě ,křik - prskání na ty pod sebou.To je hysterie ?Paní to mu by se mělo říkat podmínky vzniku společenský zakonů přírody na základě fyziky a analyzované matematicky.Teda zrovna dnes těmto předmětům svět nepřeje stejně jako tomu dějepisu , když tady tak upí po těch totalitách.

  • no jak jde čas tak největší pravděpodobnost byla že to chytíte ve Wuchanu , pak od manažerky v Číně , v letadle ,na zajezdu v Dolomitech či Benátkách , v kotli na utkání Španělsko versus Itálie no a dneska v nemocnici - takže ty co chtějí otestovat zbytečně jsou tupouni co to chtějí chytit a jako vždy platí co když to mají a roznáší to.Snad to pak nebude rozhodovat ta příroda a místo lékaře morfium , 75 a pak po pětiletkách 70,65,60,55,50 no uvidíme.Člověk si uvědomí něco jako v horách či na moři jak je neskutečně malinkej když dojde k průseru i s tím zdravotnictvím které jde tak rychle , při tom množství , do kolapsu.Pokud to vezmu trochu tvrdě tak svět se zbavuje starých a nemocných a ti ostatní mrtví jsou v tom přírodním výběru v kolonce statistická chyba - tohle kdyby mi někdo řekl před měsícem tak mu dam na čuňu(teda pokud to není zrovna Vémola )Ta dynamika je neskutečná a doufám že za tím stojí výhradně příroda a ne jako v případě plastů něco umělého , pak to bude trvat sto let než se to rozpadne.

  • Téda, tenhle jégl je asi sám Stvořitel, jak on všechno zná, všemu rozumí a vůbec je to též i ředitel Zeměkoule!

  • Karel

    Chtěl bych trochu schladit aktivní občany o "náhrady za ušlý zisk" Občané nemají nic zakázáno ale pouze nařízeno popř doporučeno tedy, mohou teoreticky otevřít provozovnu ale budou čelit restrikci při ohrožování zdraví lidí, podle nouzového stavu tedy pokutu až tři milióny korun , vězením a pokud nebudou mít roušku 20 000korun.

    O náhradách lze mluvit až po zrušení těchto pravidel, uzákonění v parlamentu(viz církevní restituce a ostatní náhrady zabraného majetku já například dostal 1/1000 možného (přepočtené na tehdejší ceny) majetku) a to podle přiznaného zdanění(neplatí vždy viz církevní restituce) v předchozím období.

    Samozřejmě po odečtení všech "darů"  a úlev státu, které mohou být mnohem větší než přiznaný "ušlý zisk".

  • Od počátku kdy vznikl na Zemi život, existují baktérie a viry. Lidí i zvířata s nimi žili v různé symbióze či přechodné rovnováze. Jedná se o věc naprosto přirozenou a normální. Netřeba panikařit. Tyto mikroorganismy plní roli regulátoru populace aby zachovaly svět v pořádku. Pokud je populace ať zvířecí či lidská v harmonii s Přírodou a mají vyvážený imunitní systém, potud je vliv mikroorganismů minimální. Pokud ale z hlediska jakéhokoli živočišného druhu dojde k narušení rovnováhy, nastupují tyto regulační mechanismy. Před sto lety se vedly vášnivé diskuse dvou vědeckých směrů tuším to byli hlavní reprezentanti Louis Pasteur a Robert Koch, kdy jeden tvrdil, že PODSTATNÉ JE OKOLÍ, TEDY VIROVÁ A BAKTERIÁLNÍ RIZIKA a druhý tvrdil že PODSTATNÁ JE ROVNOVÁHA, SOULAD A IMUNITNÍ SYSTÉM. Teď si nevzpomínám, kdo přesně byl zastáncem kterého směru. K naší smůle se poslední století razí první teorie že hlavní je mikrobiologické riziko. Tak jsme se odtrhli od Harmonie a Souladu s Přírodou, vyvíjíme syntetické léky, zamořujeme planetu i sebe radiačním, mikrovlnným a elektromagnetickým smogem nejnověji sítě 5G, geneticky modifikujeme potraviny, vypouštíme toxiny do vody, vršíme statisíce tun odpadů plastů atd a většinou zcela zbytečně. Dáváme si rtuťové plomby a vakcíny s hliníkem a formaldehydem, chemtrailsujeme planetu, v čele států máme duševně choré psychopaty a v televizi kydáme takové snůšky polopravd, lží, zastrašování že obyčejná žumpa je proti tomu studna pramenité vody. Když byla první světová válka, Kolektivní Vědomí Lidstva vytvořilo v UNIVERSU informační program sebedestrukce. A když konečně válka končila s "pouhými" 10 miliony mrtvými, program pokračoval dál a spustil regulátor Španělské chřipky s 50 miliony mrtvými. Chci říct, že je jedno zda současný virus unikl z laboratoře v Číně stimulován 5G sítěmi, anebo ho vytvořili v tajných laboratořích financovaných vlastníky FEDu a v Číně ho pouze vypustili. Forma aplikace je druhotná. Podstatné je, ŽE NÁŠ SVĚT, NAŠE CIVILIZACE, NÁŠ SPOLEČENSKÝ POLITICKÝ EKONOMICKÝ DUCHOVNÍ SYSTÉM JE NEMOCNÝ. A BUĎ TEN SYSTÉM A SEBE SAMA ZMĚNÍME ANEBO DOSTANEME LEKCI. Koronavirus je jen jeden z varovných výstřelů do vzduchu....mohou přijít a pokud se nezměníme i přijdou jiné silnější výstřely. Před námi zanikly i rozvinutější civilizace jako Atlantida jen proto že přestaly respektovat pravidla Přírody a Harmonie. 

    Pokud bychom se drželi teorie že "podstatné je mikrobiologické riziko" museli bychom absurdně celou planetu sterilizovat, což je za prvé nemožné a za druhé bychom zničili symbiozu a rovnováhu s prospěšnými mikroorganismy. 

    Musíme se tedy vrátit k teorii Rovnováhy a Souladu s Přírodou a silného Imunitního systému. Tedy nemáme hlavně bojovat s virem ALE S NAŠÍM NEMOCNÝM MYŠLENÍM. Musíme změnit náš politický společenský duchovní morální a ekonomický systém. AŽ ZMĚNÍME SEBE VIRUS ZTRATÍ SÍLU A ZMIZÍ. 

  • No doufám že na váš chorý mozek se nedostane

  • Karel

    Ještě k těm výbojkám výboje v plynu vyrábějící UV záření nejsou jen výbojky (Bílé  80W nebo 125W výbojky "pouliční lampy") ale i obyčejné zářivky (ne ze svítivých diod) včetně těch s elektronickým předřadníkem na obyčejný Edisonův závit pod luminoforem se vyrábí ultrafialové záření. Musí se však dostat mnohem blíže(do cca 10cm) a můžeme se i opalovat, takže pokud máte doma úsporné zářivky vyšroubujte diody a našroubujte ty s co  největším výkonem je zejména do přenosných lamp, můžete částečně desinfikovat potraviny, rukavice, peníze.... klidně nechat celou noc.Pokud nemáte jinou možnost desinfekce.

  • Protože tam nemají Bureše a starce z Lán !🤪🤪

  • Každou neobvyklou situaci provází u jisté části populace hysterická reakce. A tak se chce hodně lidí (třeba zbytečně) testovat teď a okamžitě. 

    Pokud není opodstatněné podezření na výskyt virové nákazy tohoto typu, je potřeba zachovat klid. 

  • Testy na přítomnost protilátek proti 2019-CoViD (1) i  2019-CoViD (1) v Česku jsou - a v dostatečném množství.

    Vzhledem k tomu, že positivita reakce je až druhý i třetí den po infikování se těmito virusy, je jejich preventivní použití u pacientů bez klinických příznaků (teplota nad 38st.C, dýchací obtíže) poněkuď zbytečné.

    Zvláště, uvážíme-li, že cena jednoho testu je 2.000 Kč!

  • Karel

    Není to hysterie ale předběžná opatrnost, kdyby se podařilo omezit jeden jediný případ nákazy při nezpívání za měsíc to máte přes čtyři sta nemocných, zazpívat na balkónech nebo po větru si můžeme až budeme potřebovat opatrně promořit virem i zbylé nezasažené obyvatele aby i oni získali částečnou imunitu pro druhou vlnu zmutovaného koronaviru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit