Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mě, jestli vůbec bude někdy možné mezihvězdné cestování, respektive jak dlouho může "životu", civilizaci trvat, než takovou technologii objeví, aniž by ji za tu dobu stihlo nějaké fatální kosmické neštěstí. Zatím to vypadá že ostatní, pokud nějací "ostatní" jsou, mají pořádnou smůlu, že nás ještě nikdo nenavštívil. Docela depresivní.

    Mo: Já to znám ze svého okolí. Totiž v realu kecy těchhletěch zahořklých pacientů nikdo neposlouchá, tak to musí vyblít do internetové diskuze, naroubovat to třeba na objev nové planety.
  • Tu sa ukazuje demencia poniektorých jednotlivcov....Je tu článok o planétach a Vy tu trepete o Putinovi a Rusku.

    Dajte sa liečiť kým nie je neskoro. Na smrteľnej posteli budete tiež trepať, že idete tam kde vládne Putin? Alebo niečo iné? Pozrite sa do chladničky nejaký Rus vám vyžiera potraviny *1* *1*
    • rus nás luxoval pres 40 let a ne jenom lednicku . . .
  • Putinovi zelení mužíčci z Krymu budou prvními návštěvníky nově objevené planety. později bude celá planeta prohlášena z Ruskou federativní republiku.
  • Naše rakety z SS fčele ze soudruhem Gagagarynem kerý uš 53 roků operuje z Měsíca se nám fšecko podaří. A za 2961 roků bude na Marsu Komunyzmus a já se enom těším protože tam bude dosť práce pro fšecky a uš budeme umnět všecí podójit kozla protože nás to naučí náš Vůdce nadsoudruch Putin. Čest!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit