Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy

    Domnívám se, že zdravotní experti mají pravdu. Mladší mají větší šanci vyhrát boj s covidem než staří a většinou již jistě zdravotně "načatí" naši staříci.

  • Za tu prožvaněnou dobu nicnedělání už mohlo být naočkováno kolik milionů lidi. Pokud v Čechách vakcína je , okamžitě ji používat a ne o tom kecat. Nic proti starším lidem , ale zase se z toho nesmí stát náboženství. Hysterické scény jak nechal nějaký starosta „ protekčně „ naočkovat hasiče , jenom ukazují na mizerii v jaké se celý ubohý český stát nachází. Hasiči a další složky prostě do akce když na to přijde jít musí. Staří lidé mohou zůstat v izolaci a relativním bezpečí. Tím nechci tedy tvrdit že by se geronti očkovat neměli. Ovšem používat také selský rozum. Špína okolo jednotlivých druhů vakcín je az neskutečná. Kolik lidi v Africe nebo Turecku například už v sobě má sputnik. Ale v celé UE vedené hloupou de Lejno se ta vakcína prostě používat nebude a basta. Místo ní raději zvětšit kapacitu bio krematorií . 

  • Odmítnout očkování?

    V tom případě by zdravotní pojišťovna "odmítače" v případě jeho

    onemocnění měla striktně trvat na plné úhradě nákladů léčby...

    Sociální pojišťovna by témuž neměla platit náhrady mzdy více,

    nad 75% minimální mzdy, v případě, že by na to byla upozorněna...

    Což by v komunikaci mezi pojišťovnami mělo být samozřejmé... 

    • Rovněž při očkování by měli lidé podepisovat dokument, že v případě vážných vedlejších účinků nebudou nikoho žalovat a soudit se o náhradu. Prostě, držte klapačku a nastavte ruku. Nikde jsem ještě neviděl ani neslyšel, kdo v tomto případě ponese náklady. Jediná cesta je dobrovolnost očkování a ať si každý vybere vakcínu (i Sputnik samozřejmě) a bylo by určitě 95% lidí oočkováno.

      • Očkování je aktivitou státu - stanovenou víceméně jako povinnost. 

        Za zdravotní potíže v souvislosti s očkováním nese stát plnou odpovědnost...

        Čili žádné - "držte klapačku a nastavte ruku" - nehlásejte tady nesmysly...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit