Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cílem není jen zdraví,ale též krása,říkal J.E.Purkyně,ale říkal to v Evropě.Zkusme si představit ,jak má vypadat ideální Číňan- na prvém místě musí být oddán straně tělem i duší a nepokoušet osud (stranu) nějakým filozofickým hloubáním,takže musí mít vykuchanou část mozku.Jakou to se teď asi zjišťuje.-na druhém místě musí být silný aby sloužil státu a pracoval-na třetím místě musí vypadat jako Číňan=žlutý zákrsek (aby se vlezl do tanku) s šikmýma očima(aby se dal poznat).-na místě čtvrtém nemá odmlouvat,takže má mít malou hubu a to taky souvisí s pátým požadavkem-aby toho moc nesnědl.Vývoj se nedá zastavit,brzy tu bude nažluklých zákrsků s vykuchanou hlavou,že nám to milé nebude.

  • Ty ethický ssavče

  • ...všechno je špatně...vše předělat, aby se nerodily figury typu Zeman a spol, výroba šišatých kol !!!!!

    che, che,...

  • Jde o problém ethický, nikoli medicinský.

    Úprava genomu v laboratořích se provádí nejen u rostlin (zde jsou výsledky v geneticky modifikovaných /nejen/ obilninách, významně oddolných proti škůdcům ) - výzkum probíhá i na bakteriích, hmyzu - i na ssavcích. 

    A člověk mezi ssavce patří, o tom není pochyb.


  • A potom, že Čína něco kopíruje a sama nic neumí. Řekl bych, že Číny se každý bojí. Když koupíte výrobek z Číny je nesrovnatelně levnější a kolikrát i kvalitnější, nechci říci všechny výrobky jsou kvalitní, ale některé jsou kvalitnější než Japonské či Evropské. Sleduji pozorně vývoj a řekl bych, že jsou zaplacené mozky z celého světa která Čína stahuje. Pokud geneticky upraví plod dítěte aby narozené dítě bylo zdravé myslím si, že to není úplně na závadu, za pokus to stojí. Je možné, že časem probudí i nějakého dinosaura nebo mamuta. Já osobně na tom nic špatného nespatřuji pokud je to k dobru věci, vývoj se nedá zastavit.   

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit