Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to příjde do podoby Kalouska, ale třeba se pletu a je to knížepán. Musí ještě podrobně zkoumat.
  • Hmm tak jse se pobavil, dáseň a zuby ... a z toho usuzují na nového "předchůdce člověka" ... no jo linie Darwinovy evoluční teorie se musí držet, i kdyby nálezy ukazovaly na něco jiného. A že jich je... železný sloup, co nerezaví v Indii a také v Německu. Nálezy starých kamenů v Jižní Americe, na kterých jsou mapy země na jižním pólu, když věda teprve nedávno objevila, jak vypadá pevnina pod ledovcem. Pyramidy po celém světě staré desítky tisíc a možná více let... Prostě inteligentní lidé tady byli statisíce let zpět ale to se nehodí ani do linie Evoluční teorie ani do linie Biblické. Obě jsou totiž mylné, pravda bude blíže védické literatuře, která mluví o tom, že civilizaci se cyklicky střídají s katastrofami....
    • Ba, ba, tak to je.
    • já čtu synovi pohádky před usnutím, na diskuze mne nenapadlo je vkládat *3*
  • To byl dědeček makaka z bílé díry. Nechte ho odpočívat v pokoji, měl taky vzteklinu. *1*
  • páni, celá Simča *15* *15* *15*
    • Poznala jsi na fotce tvojí matku viď Rudá puso. *15* *15* *15* *15* *15*
      • ne, tvoji *15* *15* *15* *15*
  • S jistotou lze tvrdit, že to byl děda Baráka s bombama.
    • Poopravil bych, předek Baráka s koulema, ten současný je nemá, proto ty bomby.
      • Fakt dobrý !
    • Také jsem toho názoru.
    • Jste nemocný když musíte politiku tahat i na nepolitické téma.
      Jinak soudruhu Rasisto příště tu neodsuzuj Banderovce. Sám máš totiž slovník fašisty.
      • Simčo, jen jestli ho z tvých příspěvků jen neopisuje *2* *2*
      • Text Vašeho příspěvku *12* *12* *12*
  • zlej troll ??? *15*
    • Text Vašeho příspěvku *12* *12*
  • Putin odhalil jeho skutečnou primitvní tvář. *15* *15* *15* *15*
  • Putin nějak zarůstá. *15* *15* *15*
    • Od Baráka zbělal závistí celej barák. *15*
  • A kam zařadit tzv. sněžného muže?

Podobné zprávy jen potvrzují že o vzniku člověka stále nic nevíme.
    Evoluce je pouze jedna z mnoha nedokázaných teorií

Je smutné že se stále učí jako dokázaný fakt i když jím není.
    • jasně, je nedokázaná, proto ji potvrzují všechny relevantní důkazy....máme zkrátka a dobře s lidoopy ale i se vším živým na Zemi společné předky - pro ně to není žádná lichotka, mít nás v příbuzenstvu *3*
  • Simčo, a nemohla by ses trošku vylepšit třeba šátečkem na krk?
    • I mašlička do vlasů by nebyla marná :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit