Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Ruský prezident Vladimir Putin už v roce 2017 prohlásil, že kdo technologii umělé  inteligence ovládne, bude vládnout světu, připomíná AP.

    V prosinci 2014 v interview pro BBC varoval Stephen Hawking před rozvojem umělé inteligence (Artificial Intelligence / AI):  "The development of full artificial intelligence could spell the end of the human race ... It would take off on its own, and re-design itself at an ever-increasing rate. Humans, who are limited by slow biological evolution, couldn’t compete and would be superseded. / Vývoj plně umělé inteligence by mohl znamenat konec lidského rodu ... Sama by se rozvíjela a stále rychleji by se zdokonalovala. Lidé, kteří jsou omezeni pomalou biologickou evolucí, by nemohli konkurovat a byli by vytlačeni".

    Viz také "5 polarizing Quotes from Professor Stephen Hawking on artificial intelligence / Pět krajních názorů profesora Stephena Hawkinga na umělou inteligenci".

    Profesor Stephen Hawking se narodil 8. ledna 1942 a zemřel roku 2018 ve věku 76 let - včera tedy uplynulo 81 let od jeho narození.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit