Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    Zajímavé,dinosauři tu vládli 200milionů let a planetu nezničili.Za těch pár milionů let se jistě prostřídaly doby ledové i horké...jak dlouho jsou tu lidé ??!!!! 30-50milionů let ??? A jak dokázali za posledních pár desítek let k vůli nenažranosti,bezohlednosti atd.zlikvidovat tuto planetu.Vydrancovat lesy,uhlí,ropu,otrávit vody,vzduch atd.!!!! A teď se dávají dotace z daní dělníků miliardářům,z ekodotací se staví betonové a asfaltové cesty v těch zbytcích lesů....Dokud bude kapitalisticko-feudální klika bezohledných otrokářů u moci,planeta bude brzy jen poušť.....
    • Tak to jste se měl narodit v době dinosaurů a měl byste se tam krásně.
  • Vrtejte, vrtejte, držím palce ať se vám to podaří. *4*
  • No jasně a ještě musíte provrtat kráter v Yellowstone!! *15* *15*
  • sem nevedel, ze potopa vytriskla z krateru...

    Skupina RATE analyzovala dvanáct vzorků diamantů na možný obsah uhlíku – 14. Podobně jako uhlí, všech dvanáct vzorků diamantů obsahovalo zjistitelná, ale nižší množství 14C. Tyto poznatky jsou mocným důkazem toho, že uhlí ani diamanty nemohou být milióny až miliardy let staré, jak tvrdí evolucionisté. Uhlík – 14 nalezený ve fosiliích ve všech vrstvách geologické tabulky, v uhlí i diamantech je důkazem, který potvrzuje biblickou časovou škálu tisíců let, a ne miliard.

    PS: Všechny radiometrické datovací metody jsou založeny na předpokladech o událostech, které se staly v minulosti. Pokud tyto předpoklady přijmeme jako pravdivé (což se typicky děje v evolučních datovacích procesech), můžeme přizpůsobit výsledky kýženému stáří. Ve stářích uváděných v učebnicích a jiných časopisech, tyhle evoluční předpoklady nejsou zpochybňovány, a výsledky, které nejsou v souladu s dlouhými věky, jsou cenzurovány. Když byly předpoklady zhodnoceny a prokázány jako nesprávné, výsledky podporovaly biblické líčení globální Potopy a mladé země. Křesťané by se neměli bát radiometrických datovacích metod. Datování uhlíkem – 14 je skutečně přítelem křesťanů, a podporuje mladou zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit