Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý člověk přichází na svět stejně dobře připraven pro život jako před mnoha tisíci léty. Zdegeneruje se sám za neúmyslného, ale i úmyslného přispění okolí, příroda ani Darwin zato nemůže. Škoda, že za těch pár tisíců let jsme se nepoučili a místo racionality jsme vymýšleli bohy a dopustili vznik parazitních struktur. Příživníci, chamtivci a podvodníci dominují celému vývoji lidstva, i když pod bohulibějšími jmény šamani, kněží, politrukové, ale také jako mnozí bankéři, ekonomové, vědci a poradci. Ti přispívají k degeneraci lidstva.
  • Tak sdílení myšlenek je přirozeně existující záležitostí, k tomu nepotřebujeme tápající vědce. Je to známo po celou existenci člověka. Na Zemi žije kolem 1000 lidí, kteří jsou natolik duchovně otevření, že myšlenky sdílejí. Myšlenka je fyzikálně existující frekvenčně-magnetická struktura, kterou bohužel vědci ještě nedokázali detekovat. Nejde o elmagn. vyzařování. Rotační vazby jsou zde do sebe uzavřeny. Struktura se může jako kousek lehkého hedvábí pohybovat prostorem a být zachycena i velmi daleko, či v jiných časech (v minulosti i budoucnosti). Tak může dojít k intuici (převzetí myšlenky jiným). Lze sdílet i cíleně, bez fyzického přenosu myšlenky přímo z osoby na osobu. Nakonec to předvádí i spousta kouzelníků. jen věda stojí jaksi mimo. Co nezná, k tomu zaujme dehonestující postoj. Tedy ne věda, ale ego těchto lidí, kteří si dělají ambice býti něčím víc, než jen pokorným člověkem. A jen jim něco cvrnkne o nos, už se chlubí svými "objevy" - které jsou známy tisíce let, ale jen kvůli těmto slepcům nedošly slyšení.
  • Tilwaen
    Zhruba před rokem jsem viděla v nějakém dokumentu, že pomocí podobné technologie silou myšlenky dokázal jeden druhému pohnout rukou - sice téměř nepatrně, ale dokázal to *4* Ten druhý to popisoval jako tik v ruce, potřebu jím pohnout. Je zajímavé, jaké pokroky se v tomto odvětví konají.

    ---

    Tak jsem to zkoušela najít a zde je o tom článek: http://www.extremetech.com/extreme/165081-first-human-brain-to-brain-interface-allows-remote-control-over-the-internet-telepathy-coming-soon
  • Možná že my 30+ se ještě dožijeme té slavné čipové totality. *4*

    Hergot, když si uvědomím, že teprve teď se začínají dít opravdu zajímavé věci... a my jsme půl života promrhali v době kamenný!
  • To není nic nového. To vědí vědci nejméně jedenapůl století. Když pomineme to, že to lidé znají od nepaměti. A nebyly k tomu potřeba žádné počítače ani programy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit