Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petrraab

    Nemusím být vědec a přes to vím že vakcíny jsou cílem smrti, plán satanisty gatese který chce protřídit planetu od lidstva a ovečky se mu samy prodávají má z ních na úkor svojeho života tak už se lidi prosím vzpamatujte a neprodávejte se satanovi chtějí nás všechy zlikvidovat ale protože to dělají šikovně tak tomu velká část populace věří ale jde o životy nás všech, a uděla depopulizaci na základě svojeho výdělku a v konečné fázi ovládat ty kteří zbyly je satanismus a je co cíl gatese, jediná záchrana je náš stvořitel Búh který poslal svého syna Ježíše Krista aby za tohle všechno prolil svou krev.

  • Článek opomíjí skutečnost, že 90% osob, u nichž očkování "způsobilo krevní sraženiny", jsou ženy mezi 19 - 60 roky života.

    Tedy ženy, užívající hormonální antikoncepci, kterou tvorba krevních sraženin v žilách (hlavně v žilním řečišti dolních končetin) často provází a za některých okolností, pokuď se tato sraženina "utrhne" a je vmetena do plicního řečiště, vyvolává ve článku popsané potíže. 

    Co se mužů týče - ti často ve své sebestřednosti při kulturistice používají hormonální preparáty - ANABOLIKA - obdobného charakteru, jako ženská antikoncepce, k růstu svalů. A tak také tvorbu krevních sraženin v žilách často provází a za některých okolností, pokuď se tato sraženina "utrhne" a je vmetena do plicního řečiště, vyvolává ve článku popsané potíže. 

    PREVENCÍ JE UŽÍVÁNÍ ASPIRINU (Aspirin Protect 100 mg) CCA 30 MINUT PŘED OČKOVÁNÍM A TŘI DNY PO PROVEDENÍ OČKOVÁNÍ. JE VOLNĚ PRODEJNÝ, TAKŽE TATO PREVENCE JE I PRO LAIKY DOSTUPNÁ

    PREVENCÍ TVORBY KREVNÍCH SRAŽENIN BĚHEM UŽÍVÁNÍ HORMONÁLNÍCH ANABOLIK JE ROVNĚŽ TENTO  Aspirin Protect 100 mg V DÁVCE 1 TABLETY DENNĚ...


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit