Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufejme, že práškování trochu poleví potom, co Zeman vyjednal s Trumpem omezení přeletů. Jestli chcete hned zlepšení, využijte jediný dosud známý protijed proti vlivu chemtrails:
    http://www.stalemladi.cz/ceny/dmg-dimetylglycin-vitamin-b15-125-mg-100-cps-now-foods/
  • tak by mne zajimalo damy a panove....co je toto: https://www.youtube.com/watch?t=35&v=Ui9TtL3r7P0
    spravne odpovedi posilejte na muj mail :D
  • Tohle musi bejt nejaky troll, ktery se tu snazi rozvirit debatu, takovy ho*na nikdo nemuze myslet vazne :)
  • Jsem zvědavý na vyjádření odborníka..... *14* *14*
  • Pan vjedec to opravdu hezky a jasně popsal. Ale jako vždy je možno říct jako onen pověstný Pilát Ponský, že řekl pravdu, ale jen tu svou. A ani tu neříká všechno.
    1. Spalováním nevzniká jen CO2 a voda, ale i sloučeniny ostatních prvků ve vzduchu a palivu. tedy minimálně NOx, a SOx.
    2.Nikdo a ani on nezná složení onoho paliva. (Opravdu tam může někdo něco legálně přimíchávat třeba pro zvýšení výkonu a t.d. Stejně jako lze "legálně" přimíchávat metylalkohol do lihovin, Ečka do potravin, různé přípravky do osiv a hnojiv a t.d. Klidně tak může někdo "legálně" likvidovat nebezpečnej odpad.). Pouze tak by bylo možno objektivně něco tvrdit.
    3. Při velikosti provozu nelze zenedbávat ani ony produkty kavitace a opotřebení komponent motoru, tedy minimálně těžké kovy a jejich sloučeniny. A to v daleko větší míře, než tomu bylo kdysi u "pístáků" *1* *1* *1*
  • Pokud by nebyli takoví blouznivci jako Realista, nebylo by dohadů o chemtrails. Neznám Vás. tak nevím jestli jste pomatenec z přesvědčení, nebo fonkcionář organizace strachu, který v populaci vyvolává obavy, aby tato populace byla lépe zmanipulovatelná.
  • Ufff. Tak mi to pan "vjedec" vysvětlil. Hned jsem klidnější. Jen by mne zajímalo zda těm svým pohádkám opravdu věří, nebo jim "věří" jen do výše honoráře, jenž dostane. Moc dobře si pamatuju Contrails sledoval jsem je celé dětství a jsou vidět občas i dnes. Nedávno možná půl roku zpět jsem pozoroval na obloze letadla s chemtrailsovou stopou a mezi ně se připletlo zapomenuté s contrailsovou stopou. Zatímco chemické stopy držely hodiny a hodiny, kondenzační stopa zmizela za pár vteřin. Mimochodem ty fotky letadel s tryskami a nádržemi na chemtrails co jsem v uplynulých letech viděl a ty rozhovory se zasvěcenými kteří měli odvahu o tom mluvit, to ti lidé asi neměli co na práci, tak si to "konspirativně" vymysleli nejspíš z hladu a z touhy po zviditelnění, ne? Pokud si vzpomínám, chemtrails se začaly objevovat až koncem devadesátých let minulého století. Předtím byla obloha jasná a čistá jako slovo boží. A teď je neustále jaksi "mlhavo" a jakoby "smog" Tak co se změnilo za posledních patnáct let? Vlhkost v atmosféře?

    Tohle pseudovědecké "vysvětlení" ignorující základní fakta mně připomíná podobnou diskusi o kruzích v obilí. Pár pošuků začalo "vysvětlovat" kruhy v obilí tak, že vzali desky a pošlapali nějaké pole. Nechal bych jim tu škodu zaplatit. Jenže už dotyční jaksi "opominuli" nehodící se fakt, že vznik kruhů v obilí byl nafilmován dokonce i kamerou s nočním viděním, vše proběhlo během pár vteřin a u vzniku kruhů nebyl nikdo pozorován. Mne by zajímalo, jak by asi pseudovysvětlovači dělali extrémně složité tvary v obilí ve tmě a za pár vteřin, nemluvě už o tom že stébla nebyla zlomená nýbrž ohnutá. A navíc fenomén kruhů v obilí je znám už ze středověku. To nejspíš takový sedlák za Karla IV seděl za stolem, loupal brambory a říkal si "nudím se, nemám co na práci, co budu dělat" a pak praštil sekerou do kouta, sebral prkno a provazy a šel "šlapat kruh v obilí".

    Vysvětlení jaké také, že páni pseudovědátoři? *3* No ještě že máme ty satelitní snímky jinak by nám ještě dnes někdo mohl "vjedecky" tvrdit že země je plochá a nesou ji čtyři sloni. Koperník by se v hrobě obracel.
  • Atmosféra je složená z vrstev.Taky mraky jsou nízké,střední a vysoké.Můžou být současně a mezi vrstvama mraky nejsou.Jsou tam prostě dobré podmínky pro tvoření mraků a tak je to i kondenzačníma čarama.
  • To je prostě generace skouřených omylů, kteří žijí v pokřiveném světě svých přiblblíkovských představ. Dal jsem si práci na této definici a už se těším až jejich čas vyprší. Pak si budeme žít
    bez nich od malička do třiceti a takhle pořád dokola 1000let na zemi a potom dalších asi 270miliard let ve vesmíru na mnoha planetách kolem malých hvězd to bude paráda, ale to tyhle přiblblíky už dávno nebude zajímat. *5* *5* *5*
  • Dejme tomu, ale jak si mám vysvětlit to, že je obloha plná kondenzačních stop křížem krážem v různých výškách a mezi tím letí letadla, za kterými se kondenzační stopa prakticky ihned rozplývá?
    Zkoukněte www.svetkolemnas.info, kde se o tom píše více a nebude vám z toho dobře.
  • to také zmiňoval ;-) čas 2:12
  • Nekrm národ takovýma nesmyslama každý kdo si prohlídne internet ví načem je
    a práškujou celou evropu
    Kolik ti za to zaplatili za to oblbování.
  • Není pravda,že se kondenzační stopy dělají jenom za proudovými letadly.Dělaly se i za války za letadly s pístovými motory a dělají se i na koncích křídel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit