Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jendama

    Prosím opravit vzdálenosti. Jeden světelný rok není 150mil km. Toto je pouze vzdálenost od Země ke Slunci (8 světelných minut).

  • Karel

    Myslím si že vesmír má tvar prstence(nafukovacího kruhu) ale stočeného do dalšího, dalšího.... podobně jako má kruh černá díra, a to tady tvrdím(na internetu) více jak dvacet let, tedy je součástí pádu do ní (nikoliv expanze tkzv "velký třesk" jak se domnívají někteří současní vědci)  a svědčí pro to několik nezpochybnitelných důkazů.

    Například kosmologická konstanta která se se vzdáleností neustále zrychluje.

    Kosmický "šum" by měl být podle výpočtů při "velkém třesku" mnohem dále.

    Galaxie na "okrajích" vesmíru kdy by neměly existovat.

    Symetrie kdy jsou všechny vzdálenosti na všechny strany stejné podobně jako když sedíme uprostřed vlaku a dohlédneme pouze na jeden vagón nebo lépe by se to dalo přirovnat k vnitřku vodopádu kdy vidíme pouze okolní kapky vody ale nevidíme ani začátek nebo konec(rozměr, dimenzi, čas mimo náš časoprostor). 

    Neexistující temná hmota a energie která je pouze setrvačná tedy aby jste rozuměli neexpanduje a netlačí galaxie či nedrží pohromadě, ale táhne jako lokomotiva vagóny do gravitačního atraktoru se všemi (tornády černých děr a časovými anomáliemi ve formě temné hmoty).

    Pprotože my se pohybujeme vůči začátku a konci vesmíru téměř rychlostí světla a jelikož těsně předtím než se čas pro energii(nás) zastaví zkondenzuje na baryonovou hmotu v čase který se projeví jako gravitace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit