Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nějakých záblesků gama se Česko pravděpodobně jen tak nedočká.Ale už čtyřiadvacet roků,díky troubovitosti obyčejného českého blba,má ve vedení země pořádné grázly,kteří plánovitě zbídačují Česko,aby ho dostali do státního bankrotu a pak zašmelili cizákům.Problémem Česka je tedy to,jak se lumpů,kteří se před čtyřiadvaceti léta prolhali k moci,zbavit a hned začít svižně splácet starými lumpy nasekané dluhy i za cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky hodně bolet.Chce to v Česku zprovoznit dostatečný počet katovských mučíren a tam všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci,odporážet s bezbřehou krutostí.Navíc znárodnit veškerý majetek všech vlastizrádných rodů.Rovněž znovu znárodnit majetek všech restituentů a i všech,kteří díky lumpáckým zákonům po údajné revoluci nahrabali.Proto bude nutno provést i měnovou reformu.Armádu,místo válčení za zájmy USA,za peníze našich daňových poplatníků,stahnout do Česka a použít na lifrování lumpů na katovské mučírny.Tam všechen vlastizrádný lidský dobytek odporážet s bezbřehou krutostí.Bezbřehá krutost k lumpům je nutná proto,aby se ještě za sto roků ,v Česku darebáci politice obloukem vyhýbali.Tak měli slušní lidé šanci zachránit stávající životní prostor pro další generace Čechů.Se stávajícími lumpy u koryt je státní bankrot Česka jistý.Pak odsun Čechů do Izraele k odporažení Arabům.Česko si pak rozparcelují naši věřitelé.Tedy Němci a Židé.Němci ,za naše dluhy,zaberou Sudety.Ostatek,za naše dluhy,zaberou Židé,aby zde vybudovali nový stát Izrael,v lepším a bezpečnějším životním prostoru a hlavně daleko od Arabů.To už vybitým Čechům vadit nebude.Nepůjde o nic světoborného.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přitroublý národ,který si nechal svoji zemi,od vlastních lumpů, zbídačit a rozkrást,bude na planetě Zemi méně.Proto je nutno,aby se národ Čechů včas zvedl k velmi kruté revoluci a tak zachránil tuto zemi pro budoucí generace Čechů.
  • Presne tohle jsou temata a ukoly, ktery by meli lidstvo spojit. Namisto toho se tu porad placame v "problemech" starych, jak lidstvo samo. Nabozenstvi, rasova nesnasenlivost, diskriminace, korupce a s prichodem vyspele civilizace taky prelidnenost a nevzdelanost. Na kazdej pad by byla skoda prijit o tu trochu poznani, ktery jsme doposud stihli nabyt.
  • Po celosvětovém odmítnutí komunismu , kdy pracují stroje a člověk má práci jako zábavu.Tahle varianta budoucnosti mi připomíná filmy jako avatar kdy lidstvo ovládané nenasitnými soukromími společnostmi se bude poybovat po galaxii a drancovat .Zatímco zemi zničí.
  • Nieže by sa mi článok nepáčil, ale je tam veľa tém a ani jedna dotiahnutá dokonca. Zanechalo to vo mne dojem asi takýto: No na svete je bieda, preto treba isť do vesmíru a šíriť biedu dalej. *3*
  • KIMCID
    chtěl bych jeho starosti *7*
  • Jak souvisi plan na osidleni vesmiru s prezitim lidstva v souvislosti se zableskem gama zareni by me fakt zajimalo. Ten zablesk gama zareni by lidstvo jinde ve vesmiru "nevyzmizikoval"? *3*
    Jina blbost tohoto typu by nebyla? *7*
    • janchor
      Záblesky gama se nešíří do všech směrů, ale jsou naopak velice "tenké" (v astronomickém měřítku).
  • Třeba taky skupina grázlů, co časem zruinuje tuhle planetu, hodlá v ušlechtilém vytržení z kosmických projektů někam zmizet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit