Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K technologicky vyspělé civilizaci ještě máme zatraceně daleko, stále se nacházíme v technickém pravěku, proto narážíme na tisíce problémů v souvislosti s cestami do vesmíru. Spalovací motor a další "vymoženosti" musí být nahrazeny převratnými objevy, které se zatím vymykají lidské představivosti, šlo by např. o takové deformace časoprostoru, které by nám umožnily učinit pár kroků k tomu, abychom se ocitli ve vzdálenosti v řádu tisíců světelných let. Pro vesmír neplatí fyzikální konstanty platné na Zemi. Pro vesmír neplatí ani naše různé teorie. Vesmír se nám nabízí a zároveň se tváří jako nedobytný. Vesmír je pro lidstvo kolosální výzva, kterou nelze odmítnout. Současné myšlenkové konstrukce ohledně dobývání Vesmíru jsou zaostalé.
  • Lidi bych nikam neposílal - komunisty hned a bez možnosti návratu. 

    • KIMCID

      vzhledem k levicovému smýšlení EU 

  • Nikam se lidstvo nedostane pokud bude myslet jako je to teď. Přeoraná, zničená, vydrancovaná země napřed musí tvora jménem člověk nahradit jiným lepším druhem, protože pokud by se člověk dostal na jiné planety tak je zničí a vydrancuje jako tu svoji a toto nikdo z jiných vyspělejších planet nedopustí. Už vidím jak člověk ze země přijde na jinou obydlenou planetu s atomovkou, bude ničit drancovat na co přijde. viz. film Avatar. Až bude člověk nahrazen jiným lepším druhem tak bude brázdit po galaxiích jako jiné mírumilovné civilizace a ne jako když dneska někdo napíše, že nás ohrožují jiní civilizace viz UFO. Což může napsat jedině člověk zloby a nenávisti. Pokud bude člověk vyrábět zbraně na zabíjení lidí jako je to teď tak se nikam nedostane. Každá vláda co podporuje výrobu zbraní, tak to je vláda terorismu nic jiného to není. To nejsou zbraně na obranu, když zbraní někoho zraním nebo zabiji tak je to útočná zbraň. Ne a stokrát NE lidstvo se nikam nedostane, ale vyhyne na této hroudě země.    

  • MartinZikmund

    Já bych rád připomněl, že sonda nebo loď (třeba Orion), která může letět rychlostí 0,1 c, nedosáhne např. Proximy Centauri za 40 let, ale bude jí to trvat možná i o řád déle. Musí zrychlovat a pak zase zpomalovat.

  • ferda.borek

    Kdyby světový technologický lídr USA zbytečně nevyhazoval stovky miliard dolarů na zbrojení, na stovky vojenských základen po světě a na vedení dobyvačných válek a organizování převratů po celém světě, mohl být americký výzkum technologií pro lety lidí k jiným vesmírným tělesům úplně někde jinde. Kdyby ještě USA místo výhrůžek válkou a vojenských provokací proti Rusku a Číně na tom výzkumu s nimi spolupracovaly, tak možná už dávno lidi běžně lítají na Měsíc a možná i na Mars. Všechno je o vůli a penězích. 

  • mun.go

    Dokonce se lidé nedostali ani k další planetě našeho Slunce.

    Zato je stále reálnější představa, že lidstvo se vyhubí z vlastní blbosti samo - vývoj v tomto směru stále progresivně pokračuje:

    Bojový dron US Air Force Kratos XQ-58A Valkyrie má za sebou první let


  • Vyslat lidi ke hvězdám je stále nereálnější.

    ---------------------------------------------------------------------------------

    JISTĚ......😉 😀

    https://www.matrix-2001.cz/gaia-video/zprava-pro-lidstvo-192



    FILM Above Majestic  https://ulozto.cz/hledej?q=above+Majestic

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit