Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Energie budou jistě čím dál víc dražší a dražší. Proto jsem se také rozhodnul pro instalaci fotovoltaických panelů. Chci se zeptat na vaše zkušenosti, jak je nejlepší řešit přetoky prosím? 

• Dobrý den, já jsem také zvažoval všechny možnosti a jestli mohu poradit, tak doporučím přetoky normálně prodávat na burze za spotové ceny. Protože pak mimo šetření energie při fungování fotovoltaických panelů se vám bude ještě vracet investice za prodej na burze. Není to složité, nám to celé zajišťuje společnost https://www.electree.cz/vykup-zelene-energie Z vlastní zkušenosti je mohu doporučit, protože se neúčtují žádné provize z prodeje. Platím u nich jen fixní měsíční poplatek, který je nějakých 217 Kč. 

• Statom

Dobrý den. 

Rád si zde čtu, ale dnes mě udeřilo do očí slovo "nanopórami". 

• tomasperny

Samozřejmě, že jakýkoliv způsob toho, jak získat další energii je fajn. Otázka je, jestli jsou pak ty způsoby nějak funkční a budou efektivní i v rámci běžných domácností. Myslím si, že třeba firma na montáž vzduchotechniky Praha by mi potvrdila naprosto s klidem to, že se stále častěji využívají různé rekuperace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit