Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

    Navzdory dešti(stoupalo až o 30%) pokleslo přirozené pozadí proti normálu radioaktivity chytitelné normálními  Geigerovými trubicovými snímači asi o 25%. 

  • Karel

    Nejsem docent jsem jen bývalý honák od dobytka vznešeně se mu říká "kavboj".Jak si teda Vy vysvětlujete nízkou mortalitu u nás pivního národa a vysokou u vinných národů.

  • Ostatně - nejlépe to dokazují statistiky zemřelých v Italii, kde diagnostika nemoci byla velmi pečlivá a statistika je zpracována na úrovni 21. století, jak ji publikoval šéf Vysokého zdravotního ústavu v Římě, pan MUDr Silvio
    BRUSAFERRO, když komentoval nové epidemiologické údaje -  doslova uvádí - "Analýzy, které provádíme, ukazují, že zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let. 

    - 80% z nich má více než 2 (dvě) diagnózy současně, 

    - 60% má více než 3 (tři) diagnózy současně, 

    - pouze u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou přítomnosti virusu
    2019 CoVi-D žádná další diagnózu, vedoucí ke smrti
    nebyla zaznamenána“ 

    - 16% zemřelých je ve věku mezi 60-69 lety, 

    - 30% je ve věku mezi 70-79 roky, 

    - 42% je ve věku mezi 80-89 roky 

    - 06% je ve věku nad 90 let."

  • Význam má - stejně jako vakcina proti chřipce - pro lidi trpící chronickými nemocem, hlavně nemocemi dechového ústrojí, pro lidi vyššího věku. Mají totiž snížené reservy organismu, potřebné k překonání jakékoli "nemoci navíc"!

    Zdravý člověk udělá lépe, když onemocnění prodělá a získá imunitu přirozenou...

    To ostatně tvrdí i pan profesor MUDr Jan Pirk, který má s CoViD- 2019 osobní zkušenost!

  • "K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky", tvrdil V. I. Uljanov. A tím se zřejmě řídí i čínští komunisté a proto v bakteriologickém výzkumném ústavu ve Wuchanu vyvinuli Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus), kterým chtějí zjevně "zredukovat" počet lidí celého světa, aby mohli zbytku vnutit čskou cestu ke "šťastným rudým zítřkům".

  • A to byl hlavní záměr té obrovské paniky kolem koronaviru, který u nás "zabil" dokonce celých 320 lidí. Nyní se všichni budou dobrovolně řadit, aby se nechali naočkovat bůhvíjakým šmejdem. Jaké to bude mít vedlejší účinky poznáte do několika let.

  • Ano pane docente, Trump se trefil, zakopaný pes je v bulharských ředkvičkàch.

  • Určitě bude v září ale někdy kolem roku 2022.....

  • Pavel.Jegl

    Zdroje máte, Okoune, za článkem.

  • Karel

    Myslím si že na kovid zabírají hořčiny Trump se možná trefil jen o něco vedle antimalarikum obsahuje chynin ale hořčin je více druhů například hořčiny obsahují i jiné alkaloidy například fernet nebo pivo(chmel) či tkzv Bulharské ředkvičky takže zakopaný pes může být právě tady.  

  • Bóóóže, co je to zas za paskvil:

    "...začíná s výrobou vakcíny proti nemoci COVID-19... Její testy však
    nejsou u konce. Není tedy jisté, zda bude schválena."

  • Zpáva vypadá věrohodně. Jen otázka odkud čerpány informace.Protože od začátku května tady máme vyhlášené dezinformatory a nové překrucovače.Chtěli by moc moc být vidět.Jmenují se CNN Prima a vyznačují se podáváním překotných poloinformací.Jen aby byli první.Co se nedozvěděli, to si domyslí. Reportery nastrčí vždy a všude.Možná, že se dali makkakové vystřídat někym od CCN. Měli bychom to z první ruky.

  • Docela tomu věřím.

    Lidský um a dovednosti, vědomosti dovedou - když je člověk v ohrožení - divy. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit