Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavý názor ve vztahu k pandemii SARS přednesl pan profesor Ben JISRAEL během pondělního (13.4.2020) vysílání televizní stanice Israel’s Channel 12. Své tvrzení, že pandemie SARS, způsobená 2019-CoViD skončí do 70 dnů, podložil velmi seriosními výsledky výzkumu, provedeného s dalšími kolegy na univerzitě v Tel Avivu, vztahujího se k obdobným epidemiím, způsobeným RNA virusy v historii. 

    Ze závěrů tohoto výzkumu jednoznačně vyplývá, že existuje matematický vzorec mezi výskytem, křivkou onemocnění a úbytkem případů nákazy po celém světě Podle matematika „čísla hovoří sama za sebe”. Jako příklad uvedl poměrně benevolentní opatření v zemích jako Švédsko či Singapur.

    Podle matematika je však v pořádku dodržovat některá opatření, jako například sociální odstup, karanténu a pod,

    Omezování ekonomiky jednotlivých zemí však podle pana profesora jednoznačně smysl nemá! 

    Aplikováno na Israel, kde denně zemře zhruba 140 lidí -  v souvislosti s nákazou novým 2019 CoViD přibude 1 - 2 oběti SARS denně ve stávající statistice úmrtí. 

    Horší však je, že kvůli vládním opatřením - podle pana profesora Ben JISRAEL - země zaznamená citelný ekonomický propad.

    • Hodnocení současné pandemie lze vytvořit za 2 roky s pravděpodobností na 60% jinak jsou to vlastně všechno spekulace" z chodu"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit