Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratuluji Německu k zisku titulu mistrů světa ve fotbale. Byl to přetěžký zápas s Argentinou - ta měla totiž taky blízko ke golu. Bojovní a obětaví Němci byli nakonec úspěšní a šťastně zvítězili až ve 2. prodloužení 1 : 0. Sláva vítězi, čest poraženému!
    • Oba týmy měly šance,
      ale Němci jsou jednoznačně lepší
  • Německá důslednost a sounáležitost.
    To jsou vlastnosti, které tento národ
    staví na světovou špičku nejen ve fotbale.
    • Němci jsou stádní národ bezmozků.
      Ve fotbale to asi funguje.
  • Fotbal patří do stejné kategorie "lidových zábav" jako jsou bordely a distribuce drog. Z kdysi zajímavého sportu si mafie udělala mašinku na pohádkové zisky. Čachry se sázkami a předem prodané zápasy vynášejí mafii víc, než obchod s heroinem. Přes kluby se perou špinavé prachy. Přestupy dnes už nejsou nic jiného, než obchod s bílým masem a obchoduje už s nezletilci. Ti nemusí umět číst ani psát, hlavně, když umí kopat a stejně jako prostitutky, vydělávat svým majitelům "prachy, které do něho vrazili", jinak si zakope akorát městskou soutěž, nebo na stavbě sámošky. Výborný příklad pro mládež, přesně takové "hrdiny" potřebuje, aby si uvědomila, že nejdůležitější na světě je stát se celebritou a když to nevyjde přepadnout hernu, zastřelit servírku a nebo alespoň šlohnout fotrovi nablýskanou limuzínu. *11*
    • Přečetl bych si fundovaný článek, kolik peněz plyne konkrétně u nás do fotbalu ze státního rozpočtu.
      My, co nás fotbal nezajímá, bychom uvítali použití těchto peněz na potřebnější účely, kterých je mnoho.
      Pohádkově placení fotbalisti, bafuňáři, ať si na sebe vydělají sami.
      Jejich fantastické příjmy jim jsou málo a zvyšují si je podvody.
  • Zelená je tráva - jak dlouho. Fotbal to je věda. Chyba lávky - fotbal jsou to prachy FIFA. Kdo zaplatí nejvíce ten vyhraje. A když si někdo nedá říci pošleme na něj rozhodčího a nebo mu .zlikvidujeme hráče. Karty to jsou taky prachy. Teď je sport byznys.
  • Sláva Rossiji!Ať žije Putin přinesl nám štěstí!

    http://ateo.cz/i/6199/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit