Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně,že nám slouží zdraví , pořád se nám dobře staví.
  • Rozhodně stojí za průzkum vlivu hladiny testosteronu na vývoj zárodku. Jedno zakolísání na počátku života a člověk se potýká s poruchou autistického spektra do konce života. Ve vysoké hladině testosteronu nevidím žádné výhody do budoucna. A pokud se jedná o empatii u mužů, určitě existuje. Výhradně ženský kolektiv je velmi děsivý i pro muže a vůbec nejeví známky empatie! Kdyby měly ženy více svalové hmoty, rády by si tu hmotu vyrvaly navzájem z těl. Zato muži se k sobě chovají velmi chápavě. Dobře totiž vědí, že by se jinak museli poprat, protože bitkou si vše nejlépe vysvětlí a pak jsou v klidu. Ženy naopak podněcují neklid.
  • "Jednou z oblastí, ve kterých většina žen hravě strčí muže do kapsy, jsou aktivity založené na vcítění se do druhých – empatii a s tím spojeném odezírání nálad a úmyslů"
    .
    Tak s tím já nemohu souhlasit. Určitě to neplatí všeobecně. Dle mých zkušeností z ženského kolektivu jsou právě ženy tím, kdo bude bagatelizovat a zesměšňovat vaše problémy tak, až o nich raději přestanete mluvit úplně. Ale své problémy ženy nafukují a vyžadují, abyste je chápali, což já pro klid činím.
  • Některé ženy jsou také z Marsu (spadlé). *2*
  • V tom případě Angelika Merkelů neumí číst vůbec !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit