Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mého, může jakýkoliv život vznikat pouze na planetách, nebo možná za jistých podmínek i na měsícich, nikoliv na hvězdách. Jupiter, Saturn, Neptun, ale i Venuše jsou mínusové, tedy hvězdy, sice relativně malé, ale stejné jako Slunce,Jupiter a další jmenované hvězdy jsou samostatné podsoustavy v soustavě Slunce. Celý Vesmír je elektrický. Venuše se dostala do sluneční soustavy nějakým nedopatřením, asi nějakou srážkou s jinou soustavou v počátku tvorby sluneční soustavy. Jupiper je předobrazem, budoucí podoby našeho Slunce. Černá díra a jiné vědecké pitomosti, jsou jen jejich fantasmagorie. Vědci nechápou základ, to je co je Gravitace. Atomy také vypadají jinak než si představují. Čau Bob.
  • Nene tyhle příšerky nebo vlastně ty příšery ani nevím jak je nazvat ale jsou to bestie a žijí naprosto na očích a ještě si dělají s lidí šoufky !!!!!!!!!!!!!!

    http://www.krajskelisty.cz/praha/15160-poslankyne-zila-tyden-z-zivotniho-minima-113-kc-na-den-experiment-ukoncila-s-tim-ze-jeste-usetrila-zuby-si-asi-cistila-vrbovou-vetvickou-nadobi-drhla-piskem-z-reky-a-zadek-utirala-lopuchem-vysmech-chudym.htm
  • Víte jak dopadl Giordano Bruno ?! Myslíte, že dnes je to jinak? Ne nechci se přihlásit. Pozdravuji vedoucího spolku Sisyfos. Čau Bob.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit