Přejít na výpis diskuzí
Zmrzlina, která hned tak neroztaje? Již brzy ve vašich cukrárnách!
14.9.2015 | Julie Nováková
6 příspěvků
-
Kdyby dělali zmrzlinu jako bejvávalo a ne z vody, řepky a sajrajtů - tak by netála tak rychle... ale že dělaj sajrajtyx a lidi to kupují... jejich chyba
-
chemo zmrzlinu si můžou nechat!
-
Nebudou ulepené prsty, ale zato bude odřený jazyk.
-
Výborně - teplejší zmrzlina která se nebude roztápět a dá se skladovat při vyšších teplotách. Navíc bez tuku. *1* *1* *1*
Dřív se tomuto vynálezu říkalo homole cukru. *1* *1* Později se přešlo na lízátka. *1* *1*
Defakto netoužím po ničem jiném než po teplé zmrzlině a pivu. *1* *1* *1* -
Nic neupravujte. Stačí to, že dnešní nanukové dorty, když kus vyhodíte do WC mísy, tak tam bude plavat klidně do druhého dne, když nespláchnete a rozhodně neroztaje
-
a komu tím prospějete?