Přejít na výpis diskuzí

Andre Matos

OSOBNOST 29.7.2008 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vosje

    Novinka, která se nepodařila přidat do "Novinek"

    Zde je tracklist "Mentalize", nového alba Andreho Matose, které vyjde v Japonsku 26.8.2009 (datum vydání pro Evropu není zatím známo):

    01. Leading On;
    02. I Will Return;
    03. When The Sun Cried Out;
    04. Mentalize;
    05. Back To You;
    06. Mirror Of Me;
    07. Someone Else;
    08. Violence;
    09. Myriad;
    10. Powerscream;
    11. Don't Despair*;
    12. Teo Torriatte* [="Let us cling together"];
    13. A Lapse In Time*;
    14. Forever Is Too Long*;

    (* Bonusy pro Japonskou verzi)
  • vosje

    Zakládáme oficiální fanklub Andreho matose!

    Všem českým a slovenským fanouškům Andreho Matose dávám na vědomí, že po dohodě s Andrem Matosem zakládáme českou a slovenskou sekci jeho oficiálního fanklubu. Začínáme tím, že byla založena jeho oficiální fansite na MySpace pro tuto sekci. Najdete ji na této adrese: http://www.myspace.com/andrematoscz sk
    Hlavním důvodem pro založení naší sekce je potřeba podchytit a sdružit fanouškovskou základnu (abychom se mohli bleskově informovat navzájem o chystaných akcích) a trochu Andreho u nás zpropagovat v našich jazycích, protože angličtinu zase všichni nemají. Takže prosím všechny, kdo se cítí touto zprávou osloveni, aby se k nám přidali. Buďto přidáním se do přátel na MySpace nebo mne můžete kontaktovat zde či na mail vosjecz@gmail.com.
    Jak už jsem psala, jedním z úkolů, které na sebe fanklub bere, je přiblížit veškeré dostupné informace (články, interwiev, texty písní) v češtině či slovenštině, budu proto vděčná každému, kdo přizná, že je schopen v nějakém jazyce překládat a bude ochoten na požádání to udělat. Prosím tedy každého, kdo mne bude kontaktovat, o uvedení jazyka (či jazyků), se kterým/i můžeme počítat. Jedním z cílů je vytvořit jakýsi jazykový tým, který by dokázal ostatním zprostředkovat překlady z jakéhokoliv běžného jazyka.
  • vosje

    V dubnu je tu zase :-)

    Praha 25.4., Zlín 26.4. a Brno 27.4. :-)

    Tak jsme se ani nenadáli a budeme mít Andreho rovnou doma a hned třikrát. V Bratislavě to bylo tak senzační, že už se nemůžu dočkat, až ho zase uslyším a uvidím. *14* *15* *14*
  • vosje

    Koncert 6.1.2009 v Bratislavě

    Tak co? Chystáte se někdo na Slovensko? André tam má sice tři koncerty, ale Košice i Zvolen jsou pro mne moc daleko, takže, když je možnost do Bratislavy, tak volím Bratislavu (jinak bych zajela klidně i do těch Košic, kdyby nebylo zbytí). Ani jsem nedoufala, že se mi poštěstí vidět jeho koncert. Docela dost se těším. A protože 6. ledna je už za chviličku, tak mne docela zajímá, jestli se tam taky někdo chystáte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit